17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam (t/m vertrek november 2019)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

66 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 02-04-2018

Intensieve maar geweldige rondreis om de mensen,cultuur en historie van Vietnam te ontdekken.

De rondreis door Vietnam is een geweldige ervaring, waarbij veel te zien is aan prachtige natuur zoals Ha Long bay of Phong Ha, cultuur, mensen, steden Hanoi, Hoi An en Ho Chi Minh City en historie waarbij uiteraard het oorlogsverleden ook aan bod komt. Kortom een unieke ervaring om Vietnam te ontdekken!

T van der Poll
9,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Mooie reis mooi land vriendelijke mensen

Mooie reis met veel informatie. Vriendelijke mensen ,nooit een moment van onveilig gehad . Goede reisbegeleiding met mooie hotels. Als je alle optionele excursies meegaat heb je soms wel een drukke dag maar dat kun je zelf kiezen. Een reis om nooit te vergeten

MME van Dijk
9,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Een mooie reis, veel gezien, goede indruk van het land en zijn vriendelijke inwoners.

Een hele mooie reis van Noord naar Zuid Vietnam, waar je door de verschillende excursies, zowel inclusief en optioneel te boeken zijn, een goede indruk van dit land met zijn heftige en indrukwekkend geschiedenis krijgt. Dalat had er van mij niet in gehoeven, een lange busreis door de (wel mooie bergen) richting Ho Chi Minh. Naar ik begreep gaat deze busreis door een vliegreis richting het zuiden vervangen worden. Dat lijkt mij beter. Je wint daar veel tijd mee die je weer 1 dag langer aan een strand onderweg of in en om Ho Chi Minh en omgeving kunt gebruiken. De begeleiding was zeer betrokken en ervaren. Kortom, ik heb genoten en had deze ervaring niet willen missen.

JFJM Baijer
10,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

geweldig kon niet beter

Er is geen omschrijving ingevuld.

g Willemsen
9,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Fantastische, intensieve reis, met Karin als geweldige reisleidster en een zeer fijne gids!

Een bijzondere reis door een onvergetelijk Vietnam! We hebben erg genoten van alles wat we hebben gezien en gedaan in Vietnam. Hotels onderweg waren goed, de gezamenlijke lunches en diners goed geregeld, onze reisleidster Karin zeer ervaren en doortastend met goede tips voor van alles en nog wat, een hele fijne groep zonder gezeur, en de Vietnamese gids die ook uiterst kundig was, zeer hulpvaardig en heel veel kennis met ons deelde over de geschiedenis van Vietnam. Ook de buschauffeur en de bus-boy waren fijne mensen. Veel bezienswaardigheden gezien, met voor ons als hoogtepunt Halong Bay. Alle excursies waren interessant en goed geregeld, fietstochten, boottochten, bezoeken aan pagodes, tunnels en tempels, te veel om op te noemen. Wel lange reisdagen (vroeg op!), maar dan zie je ook wel veel van Vietnam. De dagen tussen Qui Nhon en Saigon waren lange reisdagen in de bus, afgewisseld met korte excursies.

I Ciocca
9,5
Toegevoegd op: 06-04-2018

Een onvergetelijke reis door een prachtig land met lieve mensen

Er is geen omschrijving ingevuld.

D Wever