Familie groepsreis Verliefd op Vietnam

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Hoi An

 • Halve dagexcursie naar My Son

  VND 1.483.500 p.p.

  Deze halve dagexcursie brengt u naar één van de best bewaarde Cham centra van Vietnam. My Son is de voormalige hoofdstad van de vroegere Cham beschaving, welke van de tweede tot de dertiende eeuw over Centraal Vietnam heerste. Het complex is samengesteld uit zeventig Hindoeachtige torens en tempels gedateerd uit de zevende eeuw. Bent u geïnteresseerd in architectuur en oude beschavingen? Dan mag u My Son, welke op de lijst van Unesco's World Heritage erfgoed staat, zeker niet missen!

  VND 1.483.500 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 1.203.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 851.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 725.000 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Fiets & boottocht Hoi An

  VND 1.415.000 p.p.

  Vanuit Hoi An is het mogelijk om een leuke fietstocht te maken die wordt afgesloten met een boottocht van ongeveer drie kwartier.

  Tijdens de fietstocht ziet u de prachtige waterrijke omgeving, de rijstvelden en komt u in aanraking met het traditionele leven van boeren, vissers en ambachtslieden en bezoeken we een dorpje waar groenten en fruit verbouwd worden en waar u uitleg krijgt over het traditionele leven van de Vietnamese boeren in deze omgeving.

  VND 1.415.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 989.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 863.000 p.p. bij minimaal 4 personen
  VND 736.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 534.000 p.p. bij minimaal 10 personen
  VND 432.000 p.p. bij minimaal 15 personen

Optionele excursies in Saigon

 • Bonsai Dinner Cruise

  VND 1.747.000 p.p.

  In de avond stappen we aan boord van een tradioneel rivierschip zoals deze overal in Indochina te vinden zijn. We varen over de rivier met op de achtergrond de prachtig verlichte stad van Saigon. Geniet van een heerlijke welkomstcocktail op het dek en in de tussentijd ziet u op een slideshow prachtige oude beelden van het voormalige Saigon voorbij komen. Het diner wordt muzikaal omlijst door een Vietnamese band die traditionele muziek ten gehore zal brengen. Een heerlijke afsluiter van uw reis door Vietnam!

  VND 1.747.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 1.453.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 1.293.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 1.148.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 969.000 p.p. bij minimaal 16 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven