Familie groepsreis Verliefd op Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 29-08-2018

Een fantastisch mooie & informatieve belevenis met grote dank aan onze geweldige reisleider Albert!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 23-08-2018

We hebben een geweldige reis gemaakt in een fantastisch mooi land dankzij de zeer kundige reisleider

Dhr. R
8,6
Toegevoegd op: 23-08-2018

Onvergetelijk

NU doen, voordat heel China Vietnam ontdekt.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 21-08-2018

Fox heeft ons Vietnam leren kennen en ons een geweldige ervaring rijker gemaakt

Alles is mooi en we hebben maar 1 suggestie; reis van Noord naar Zuid of vice versa en sla geen stuk over..... Gezin met 2 pubers

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 20-08-2018

een geweldige ervaring om het echte Vietnam te ervaren maar wel met een luxe van prettige hotels

De voornaamste les van onze reisleider ervaar het leven zoals de Vietnamese mensen leven. Sommige dingen kan je waarderen andere wat minder maar het is zoals het is. Uiteraard is de historie en de tempels mooi om te zien en te horen maar een lokaal koffie en brommers kijken geeft echt meer voldoening aan de ervaring.

Mw. S
7,6
Toegevoegd op: 20-08-2018

Een indrukwekkende reis met veel hoogtepunten

Mw. K - Hellevoetsluis
10,0
Toegevoegd op: 18-08-2018

Geweldige reis. Perfecte balans tussen cultuur en ontspanning. Top reisleider.

Mooie bestemming voor een familiereis. Mede dankzij onze reisleider Carl waren we bij alle bezienswaardigheden en activiteiten op het juiste tijdstip. Niet op het drukste moment van de dag. Er zit een goede balans tussen cultuur en ontspannende activiteiten. Ook is het aanbod in activiteiten voor de kinderen 8-17 jaar goed uit gebalanceerd. Mooie accomodaties en een ontzettend vriendelijke bevolking. Kortom wij hebben genoten.

Mw. H
9,5
Toegevoegd op: 16-08-2018

Fantastisch mooi land met een indrukwekkende geschiedenis

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 16-08-2018

een echte kennismaking met Vietnam die verder gaat dan een reis op eigen gelegenheid

Mooie reis die ons het land echt heeft leren kennen. Topgids die het land als zijn achterzak kent, zaken vertelt die niet in een reisgids staan en alles goed in perspectief kan plaatsen.

Dhr. F - Hilversum
9,0
Toegevoegd op: 16-08-2018

mooie,leerzame en erg gezellige reis

Anoniem
Terug naar boven