21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

425 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 20-03-2020

Goed beeld van Vietnam, oorlogsperiode krijgt voldoende aandacht. Erg weinig van de natuur gezien

Programma is goed en hotels top. Tussenstops tijdens de reis vragen om meer aandacht. Toiletten zijn veelal ronduit smerig en is niet nodig.

P&A vd Berk uit Eindhoven
7,0
Toegevoegd op: 16-03-2020

Mooie natuur en historie,steden heel druk en rommelig.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 16-03-2020

Een heel mooi land maar enorm vuil langs wegen en in het water jammer

Halon bay was enorm prachtig en nog zoveel meer onder meer die grotten

9,3
Toegevoegd op: 15-03-2020

prachtige reis met erg veel bezienswaardigheden en door de Corona ook erg spannend

wij hadden prachtig weer op de Halong Bay cruisse. De avond rondvaart in Saigon zeer goed diner, erg goede muziek en dans/mode groep.

8,0
Toegevoegd op: 14-03-2020

Onvergetelijk

Niet van toepassing

Anoniem
6,3
Toegevoegd op: 14-03-2020

Prima voor reizigers die van a tot z alles geregeld willen hebben maar dat past niet bij ons.

Tip: meer tijd in museum Hanoi. Ceremonie volledig meemaken in Cao Dai tempel niet na 10 minuten weer weg moeten. Velen in de groep vonden dat respectloos, wij ook. Bezoek chocoladefabriek, visoliefabriek, rijstvellenfabriek kan voor ons vervallen. Zodra toeristen weg zijn ligt het werk stil. Wij hebben de indruk dat dit alleen voor toeristen in stand gehouden wordt en de werkelijke fabriek elders is.

8,0
Toegevoegd op: 14-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

x
9,3
Toegevoegd op: 14-03-2020

Wij hebben een zeer mooie en leuke reis gehad,alles is goed geregeld .Ervaring om nooit te vergeten.

Teveel om op te noemen, gebruik TripAdvisor voor eventuele restaurants en/of vraag aan de gids voor tips .

Viola
9,0
Toegevoegd op: 12-03-2020

geweldig, zeer genoten

Was heel goed georganiseerd

Ad uit Mijdrecht
10,0
Toegevoegd op: 07-03-2020

Indrukwekkend qua natuur als cultuur ,de historie en de vriendelijke en verdraagzame bevolking!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mevr N Hesselink uit Mijdrecht