21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

380 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 14-01-2020

Vietnam met FOX is een fantastische ervaring geweest. Zeer indrukwekkende reis met stip op 1

Onze 21-daagse rondreis en strandverlening met Fox was in 1 woord FANTASTISCH! Door de uitgebreide informatie (ook info- film dag) en de tot in de puntjes verzorgde reisbescheiden, info en tips heeft deze reis meer dan aan onze verwachtingen voldaan. De keuze van hotels (op 1 na) en vervoer waren perfect. Door de geweldige reisleider (dikke 10) en onze kennisrijke lokale gids weten nu zoveel meer over dit prachtige & indrukwekkende land met zijn lange en aanwezige oorlogs-historie. Onze geweldige chauffeur en de bijrijder zorgde ervoor dat we uiterst veilig en comfortabel van Noord naar Zuid Vietnam zijn gereisd. Ondanks de lange afstand en bus uren biedt het dagprogramma voldoende tijd en ruimte voor excursies en een gevarieerd programma. De vele boottochtjes waren geweldig, de grotten imposant en de bezoeken aan steden/ dorpjes met handwerken hebben ons kennis laten maken met het leven van de lokalen. OI TROI OI We LOVE VIETNAM!

Tilly & Muriel
8,3
Toegevoegd op: 12-01-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 10-01-2020

Een reis om van door oorlogen en overheersingen getroffen land en mensen de veerkract te ervaren

Een boeiend land qua natuur en historie en een snel ontwikkelende "modernisatie" door externe machten (China, Japan, Korea) die waarschijnlijk in de (nabije) toekomst het land als "toeristen-machine" gaan omtoveren. Als je het land nog enigszins in originele staat wil zien, doe het dan z.s.m. !! Nu nog zeer de moeite waard !

Terpstra/Rijfers-Randstad
9,0
Toegevoegd op: 10-01-2020

Vietnam, een afwisselende rondreis in een mooi land met lieve inwoners!

De reistijden zijn prima, veel, heel veel te zien onderweg. Veel informatie over de geschiedenis van het land, de lokale producten en voldoende stops. Naast het vaste programma ruimte om op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht te gaan. O.a. in Hanoi, Hue, Hoi An, Phan Tiet en Ho Chi Minh City. Een van de hoogtepunten, cruise Halong Bay! Ook genoten van de vele andere boottochten o.a. Ninh Binh, Hoi An en de Mekong Delta. Vietnam staat voor een uitdaging; wanneer de bewoners en haar bezoekers (wij toeristen) niet zelfbewust worden gemaakt van de vervuiling/opruimen rotzooi dan slibt het land letterlijk dicht! Programma & team Laurens/Duan, goede combinatie, chapeau!

Dorine & Reinoud
10,0
Toegevoegd op: 07-01-2020

Geweldig, mede door de perfecte reisleiding van Laurens.

De voorbereiding van Fox was toereikend, ik zou geen verbeterpunten op kunnen noemen. Behalve de twee hotels die ik eerder noemde.

Ineke Blok-Kettenis
8,0
Toegevoegd op: 06-01-2020

Een verrassende reis.

Qua natuur viel de reis wat tegen. Heel veel rijstvelden maar de geschiedenis, prachtige gebouwen en tempels waren erg interessant en maken deze reis tot een bijzondere ervaring. Een bijzondere ervaring zijn de grote steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh city.

10,0
Toegevoegd op: 05-01-2020

Een boeiende reis door een land met een zachtaardige bevolking en een indrukwekkende geschiedenis

Stel je niet in op een luiervakantie maar op een vermoeiende, maar uiterst boeiende reis door een mooi land met lieve inwoners, werkend aan hun toekomst na een langdurig zwaar en verdrietig verleden van oorlog en onderdrukking. Je bezoekt prachtige, interessante,indrukwekkende en leuke plekken. Ogen en oren tekort in dit land !! Als je oog hebt voor detail : NEVER ONE DULL MOMENT...... Vietnam ???? een aanrader !!

Annapart
7,0
Toegevoegd op: 02-01-2020

Pittige reis in meerdere opzichten

Er is geen omschrijving ingevuld.

C. de Boer
8,7
Toegevoegd op: 30-12-2019

Een buitengewoon prachtige ervaring, mede dankzij onze reisleider, Rob en de locale gids Hui.

Vietnam is een veelzijdig land en gezien we helemaal van Noord naar Zuid reden kwamen we ogen te kort. De vele uren in de bus leken meestal veel korter omdat overal wel iets te zien viel. Omdat in deze reis zeer veel boottochten en boottochtjes werden opgenomen, werd deze reis door ons als zeer ontspannend ervaren.

Peter en Karin Vermeir - Van Damme België
8,0
Toegevoegd op: 30-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.