22-daagse familie groepsreis Verliefd op Vietnam

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Overnachting op een schip in Halong Bay
  • Fietstocht bij Ninh Binh, boottocht door Mekong Delta en bezoek Cu Chi tunnels
  • Verblijf bij bergstammen van Mai Chau en op platteland in unieke farmstay
  • Heerlijk strandverblijf in Phan Thiêt
  • Entreegelden t/m 16 jaar inclusief

Ontdek sprookjesachtig Vietnam en reis langs rijstvelden, kleurrijke tempels en schitterende natuur

Drie weken lang rondreizen door Vietnam met je gezin. Wat kun je zoal bij ons verwachten? Natuurlijk alle hoogtepunten: een stadstour in de Frans-koloniale hoofdstad Hanoi en avontuurlijk varen en overnachten op een schip in Halong Bay.

Wat dacht je van een bezoek aan een etnische bergstam tussen de groene rijstvelden? Met de nachttrein naar het platteland van Dong Hoi voor een uniek verblijf in een farmstay met bezoek aan mysterieuze grotten. Via keizerlijk Hué reis je door naar koloniaal Hoi An waar je heerlijk struint door met lampionnen omgeven straatjes. Vlieg naar hoofdstad Ho Chi Minh City om daar spannend te kruipen door de benauwde Chu Chi-tunnels die bekend zijn uit de Vietnamoorlog. Maak een uitstapje naar de vruchtbare Mekong Delta voordat je paar dagen kan relaxen op de stranden van Phan Thiêt/Mui Ne. En verder gewoon genoeg vrije tijd om lekker te relaxen of er zelf op uit te trekken.

Dit alles maakt Vietnam een super boeiende en ontspannende bestemming jong en oud, ideaal voor de nog niet doorgewinterde Azië-ganger.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
We verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtig mooie Halong Bay slapen we een nacht op een traditioneel schip en in Mai Chau verblijven we midden tussen de rijstvelden, een adembenemend uitzicht.

Veel excursies inbegrepen
Tijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo gaan we fietsen op het 'Halong Bay on land' van Ninh Binh, bezoeken we de grotten van Phang Nha, gaan we wandelen door de Mai Chau vallei en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta. Ben je niet ouder dan 16? Dan betaalt FOX voor jou alle entreegelden voor de excursies die inclusief zijn in het programma!

Onze reisleider staat voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleider staat samen met de lokale gids, de busboy en de chauffeur voor je klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten.

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in VietnamBij FOX zijn de reisleiders in Vietnam niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland.

Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België. Een prettig idee en een absolute meerwaarde.


Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 31 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar