25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

288 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 14-01-2020

Onverwacht mooie reis.

Wij hebben een waanzinnige mooie reis door Vietnam mogen maken waarbij we heel veel van het land hebben kunnen zien. Dit is mede mogelijk gemaakt door de lokale reisleiding. Wat een toppers waren dat. Alles maar dan ook echt alles werd door hen geregeld. Vooral Karin, onze Nederlandse reisleidster, is een absolute topper. Ik weet niet of het bestaat maar als het bestaat zou zij genomineerd moeten als reisleidster van het jaar. Echt een absolute topvakantie gehad.

Maarten & Monic uit Rotterdam
8,7
Toegevoegd op: 08-01-2020

Een geweldige reis naar een land dat zich in sneltreinvaart ontwikkelt.

Vietnam is momenteel nog een geweldige bestemming. Er valt nu nog te genieten van een stukje authentiek Azië. Dit zal waarschijnlijk in de nabije toekomst niet meer mogelijk blijken. Buitenlandse investeerders bouwen aan een andere soort toerisme.

Frans uit Utrecht
8,7
Toegevoegd op: 06-01-2020

Een reis om nooit te vergeten

Er is geen omschrijving ingevuld.

Els en Gerrit
8,0
Toegevoegd op: 06-01-2020

Aanrader

Een land met veel bezienswaardigheden cultuur en geschiedenis.

8,3
Toegevoegd op: 05-01-2020

De moeite waard

Karin onze gids was geweldig met aandacht voor de zwakkeren van de groep ze verdiend een pluim samen met de gids uit Vietnam die veel wist over zijn land ze waren allebei eerlijk naar hun gasten als bedrijf moet je trots zijn op zulke mensen die het bedrijf promoten

Gerrit en Els Eilander
8,0
Toegevoegd op: 05-01-2020

veel zien in een relaxed tempo

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 04-01-2020

Veel zien, beleven en ervaren

Een reis om niet gauw te vergeten. Onze reisleidster Karin nam je aan de figuurlijke hand mee en regelde alles. We hoefden niet eens in te checken in hotels. Zeer betrokken en vriendelijk, heeft iedereen in het vizier. Gids Din was ook zeer bekwaam, degelijk voorbereid en altijd bereid vragen te beantwoorden. Dit was de easy going reis, maar ik vond het tempo pittig. Vroeg op, steeds met de klok leven om op tijd weer in de bus te zijn. Zo hebben we wel veel gezien! Voor fooien/entree/lunch/diner pot hebben we 355 pp betaald, dat vond ik erg veel. Wat mij betreft mocht de eten-pot wat minder en het eten dus ook wat eenvoudiger. 2 keer per dag een 3-4 gangen maaltijd hoeft van mij echt niet. Aanraders zijn de fairy stream wandeling in phan thiet en een simkaartje kopen, kan meteen op het vliegveld al. Dan heb je google translate en maps bij de hand en vind je overal je weg :)

10,0
Toegevoegd op: 04-01-2020

Prachtige verzorgende reis met fantastische reisleiders en bus chauffeur

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 03-01-2020

anders dan verwacht , moderner dan b.v indonesie maar erg imponerend

zorgen dat jullie meer mensen zoals Karin vinden , zij was uitzonderlijk goed . al flink wat reizen meegemaakt , maar zij steekt een heel stuk boven wat we eerder hadden uit

Hans Lensen
9,0
Toegevoegd op: 21-12-2019

Prachtige reis waar men in 25 dagen heel veel van het land ziet en leert.

Het is een prachtige reis waarin men in 25 dagen heel veel ziet en leert, ook laat men de mindere kant van de oorlog goed zien. De mensen zijn allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een mooi land waar heel veel cultuur te zien is. De natuur kan men mooi zien door middel van fiets- en boot tochten, die heel erg leuk zijn. Tip is om zelf waar het kan een fiets te huren en er zelf op uit te gaan. Hotels zijn over het algemeen goed een positieve uitschieter is Victoria Phan Thiet Beach Resort in Phan Thiet, de minder hotels liggen in de grote steden. Zoals elke rondreis zitten hier ook dagen bij dat je erg vroeg op moet, wake up call om 6 a 7 uur komt regelmatig voor. Eten en drinken is buiten het hotel is goed en lekker en prima te doen. Mede door lokale gids Jon en reisleider Irma is dit een geweldige reis geweest. Irma liet ons bijvoorbeeld meer zien dan in het reisprogramma stond, geweldig geregeld allemaal.

Tom Iven en Karen Vialle