Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

149 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 23-04-2018

Fantastische reis;door fantastische reisleider heb je nog een extra reis;uitstekende accommodatoes.

Door zeer efficiënt reisprogramma bezoek je zeer veel bezienswaardigheden in relatief korte tijd;de accommodaties zijn evenals het eten culinair top. De easy going is zeker te adviseren omdat er meerdere zeer comfortabele stops in zitten.Halong Bay evenals de markt in de Mekong Delta fantastisch.Onze reisleiding was werkelijk uitstekend;de informatie die je krijgt is zeer uitgebreid.Enige nadeel van Vietnam is een totaal gebrek aan milieubesef dus sterke verontreiniging van land en water.

Mw. V - Haren
8,6
Toegevoegd op: 20-04-2018

Een afwisselende reis waarin we Vietnam goed hebben lerenkennen, dankzij onze reisleider Hendrik.

Mw. W - Landgraaf
7,6
Toegevoegd op: 16-04-2018

Een prachtige reis, wat een boeiend en fotogeniek land en vriendelijke bevolking!

Dhr. H - Velserbroek
9,0
Toegevoegd op: 14-04-2018

mooie reis met geweldige reisleider en zeer goede lokale gids.Nog nooit zo,n goede reisleider gehad.

Vietnam is prachtig land met hele leuke bevolking .Jammer dat ze zo slecht met afval omgaan.Dit was een hele mooie reis met zeer goede reisleider Hendrik.Nooit verveling onderweg want hij had altijd wel iets uit gebied waar we dan waren om te laten zien of proeven.En dan zijn mooie verhalen.Hij kan zo mooi vertellen,een genot om hem te aanhoren.Ook zeer goede lokale gids,en zeer veel waardering voor chauffeur en kofferboy voor de moeilijke omstandigheden waar ze vaak mee moesten omgaan.

Mw. T - Neerbeek
8,6
Toegevoegd op: 13-04-2018

Prachtige kennismaking met een interessant land, En wat kunnen ze fantastisch koken!!!!

Mw. R - Huizen
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Geweldige reis met een fantastische reisleider Hendrik en gids Giang

Reisleider Hendrik heeft ons Vietnam goed laten zien en vooral laten proeven ism de gids Giang

Dhr. S - Holten
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een prachtige reis, die een goede indruk geeft van het land en zijn nijvere bevolking.

Naast het leuke programma was er meer dan voldoende tijd om zelf in te delen. Echt een geweldige combinatie. Wij hebben ook enorm geboft met het weer. Maart-april was volgens onze reisleider een ideale tijd om deze reis te doen. Verder boften wij enorm met een gedreven reisleider (Hendrik), die al langere tijd in Vietnam woont en al zijn opgedane ervaringen ruimschoots en humorvol met ons deelde. Zijn kennis over de producten, de lekkernijen en de werkprocessen was een genot en hij hield talloze proeverijen in de bus. Geen vraag bleef onbeantwoord en de Vietnamese anekdotes waren hilarisch. Of het nu over geboorte, overlijden, huwelijk, onderwijs, (bij)geloof, overheid, verkeer, gezondheidszorg, etc. ging hij kon er eindeloos en smaakvol over vertellen. Verhelderend waren zeker ook de beelden die via een tv-scherm in de bus de informatievoorziening van onze Lokale gids ondersteunden. Toiletstops werden voldoende geregeld.

Dhr. K - Goirle
9,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Vietnam is een land van grote verschillen. Het zuiden is ten opzichte van het noorden heel anders op alle vlakken. Dank zij onze gids Hendrik - en Vietnamese gids Giang - hebben we veel geleerd over de geschiedenis, cultuur en gebruiken. Omdat zij daar wonen kennen zij veel leuke plekken die wij anders nooit zouden ervaren hebben. En door hen hebben we veel Vietnamese lekkernijen geproefd, vooral snoepjes en de de Vietnamese 'wonderdrankjes'. Speciale dank aan Hendrik die wonderlijk kan vertellen over het land waar hij leeft en woont. Vietnam is op bepaallde plaatsen al heel toeristisch en druk. Wij moesten soms heel vroeg opstaan, met plezier gedaan omdat je dan mooie foto's kan maken zonder een horde andere bezoekers in beeld. Een aanrader voor éénieder die Vietnam wil ervaren.

Mw. De G - Hemiksem
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een aangename reis met een leuke groep en supergemotiveerde begeleiding

Een aangename reis met een leuke groep en supergemotiveerde begeleiding. Wij hebben het gevoel dat we alles uit deze reis gehaald hebben. Onze reisbegeleider (Hendrik) vertelde steeds leuke anekdotes die niemand verveeld hebben. Bij alle bezienswaardigheden nam hij de tijd voor een fotostop en we kregen steeds de nodige uitleg. De lokale mensen hebben alles in het werk gesteld om ons gedurende de ganse reis een goed gevoel te geven en zij hebben ons echt in de watten gelegd. Hartelijk dank voor de fijne vakantie.

Dhr. V - Bekkevoort
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. M - Tilburg
Terug naar boven