25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

261 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 12-11-2019

Geen vakantie maar een groot mooi avontuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Klaas en Margreet
10,0
Toegevoegd op: 07-11-2019

Een prachtige, indrukwekkende reis die voor altijd in mijn hart zit❤️

Ik ben nu nog aan het verwerken wat ik allemaal gezien heb, maar het was enorm mooi en indrukwekkend allemaal. Dit dankzij reisleider Bert en Thuang, zij hebben ons echt Vietnam laten zien op een hele pure manier. En de buschauffeur en busboy mogen zeker niet vergeten worden want zij hebben ons overal veilig heengebracht. Dit is absoluut mijn mooiste reis met meeste indrukkingen en bezienswaardigheden tot nu.

Ginny
7,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

intens maar mooi

Ga voordat u op reis gaat uitzoeken wat de bezienswaardigheden zijn, die misschien niet in de reis staan beschreven, die informatie aan de gids doorgeven voor eventuele actie

Ger Amsterdam
9,0
Toegevoegd op: 03-11-2019

Fantastische ervaring met de Vietnamese cultuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

Stan
9,3
Toegevoegd op: 03-11-2019

Een geweldige reiservaring opgedaan,die is niet meer van ons af te nemen.

Geen

9,3
Toegevoegd op: 02-11-2019

Een hele mooi en interessant land met een ontzettend lieve bevolking.

Wij hebben een hele mooie reis gehad, met een hele goede gids Bert, die met passie zijn werk deed. De groep bestond uit 25 deelnemers met heel verschillende leeftijden, maar we waren net 1 grote familie, dat moet je wel treffen. Het slapen op de boot in Halong Bay was heel apart, en het eten op die boot, voortreffelijk. Het ressort Victoria Bay was erg ontspannend, hele mooie huisjes met een buitendouche, en een strand, zo mooi. In Saigon gingen we met een klein groepje eten in restaurant Tam Hao, familie bedrijfje heel lekker eten en heel betaalbaar. Kortom een reis vol cultuur, geschiedenis en afwisseling. Een absolute aanrader.

Mevr Bocxe en Dhr de Graaf
10,0
Toegevoegd op: 02-11-2019

Een fantastische reis om Vietnam te ontdekken en te leren kennen en om nooit meer te vergeten!!

Vietnam,25 dagen Easy Going,deze dagen hadden wij echt nodig.Mede door de tomeloze inzet van onze gids Bert,de lokale gids Thuan,de chauffeur Thanh,en niet te vergeten onze busboy Tam hebben wij Vietnam ten volle geroken,geproefd,beleefd en gevoeld!!Wát hebben wij genoten, van de grote stad Hanoi en Ho Chi Min City,hectisch met al de scootertjes,een echte uitdaging om over te steken,tot de stilte tijdens de fietstochten tussen de rijstvelden met de waterbuffels en bezoek aan de Paradise Cave.Het prachtige Halong Bay, de indrukwekkende geschiedenis van het dorpje My Lai,van Kim Phuc,het meisje van de napalmfoto,zelf de CuChi tunnels ingaan en zien hoe het daar moet zijn geweest in de oorlog,een hel.Het bezoek aan de vele kleine familiebedrijfjes,varen in de tradiotionele ronde vissersbootjes,het is gewoon teveel om op te noemen.Onze hele crew heeft er voor gezorgd dat wij met enorm veel plezier terugkijken op een fantastische reis!!

Hans en Wilma Rendering-Spelbos uit Heemskerk
9,0
Toegevoegd op: 02-11-2019

Boeiende reis, het echte leven in Vietnam kunnen waarnemen van noord naar zuid; Fantastisch

Enorm veel gezien, geroken, waargenomen…...zeer afwisselend, prima busvervoer en goed verzorgd onderweg. Zeer gedreven reisleiders en daardoor vele kersen op de taart. Een ervaring rijker door deze rondreis easy going Vietnam.

Tjeerd en Janny Friesland
10,0
Toegevoegd op: 02-11-2019

Eén grote schitterende ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

Cisca & Cees
8,3
Toegevoegd op: 09-10-2019

Ga nu want over 5 jaar stikt het er van de Chinezen!

Zorg voor een lokaal simkaartje. Erg goedkoop en altijd verbinding.