25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,0
Toegevoegd op: 05-03-2020

Voor wie niet van de gebaande paden wil

Boek bij een ander

9,0
Toegevoegd op: 04-03-2020

Een mooie reis met vele verrassingen.

Een fantastisch Reis met vele hoogtepunten. Vele extra's gezien dat niet in de reisgids stond maar wel door onze reisleider Bert en gids Liem werden georganiseerd. We hadden een gezellige groep en dat maakt ook uit dat de reis op een prettige manier is verlopen.

Peer en Mariet
9,3
Toegevoegd op: 03-03-2020

GEWELDIG

Een heel erg mooie reis, mede dankzij onze gids Liem en onze reisleider Bert is het een fantastische reis geworden van noord naar zuid met als rode draad de Vietnam oorlog dit zie je op televisie maar als je dit in werkelijkheid ziet is het heel indrukwekkend.we hebben zo veel gezien dat is bijna niet te benoemen {zie reisbeschrijving}en dit klopt allemaal plus de extra,s die Bert er nog bij deed { de kersen op de taart noemde Bert deze} We hadden ook een gezellige groep dat is natuurlijk ook heel belangrijk. en wat het ook heel leuk maakte dat Bert en Liem van de verjaardagen een heel leuk feest maakte ( we hadden er 3 in onze groep } in de 25 dagen in deze reis leer je de mensen en hun leefgewoonte goed kennen, het zijn hele vriendelijke mensen en ze hebben een heerlijke keuken. wij zouden stukken van deze reis nog wel eens over willen doen. En als laatste en zeker heel belangrijk een super chauffeur en bus boy

John en Jenny uit Leidschendam
8,0
Toegevoegd op: 02-03-2020

Goede organisatie, fijn land met vriendelijke bevolking, elke dag genoten

Iets meer rust in de reis

10,0
Toegevoegd op: 29-02-2020

Het was een geweldige reis met super reisleider,locale reisleider, chaufeur en bus boy.

Het was een zeer mooie reis leuke groep op twee personen na (helaas]. Voor ieder wat wils. Wij hebben veel gezien en ervaren hoe het in Vietnam is. Geweldig om dit te kunnen beleven. Fox blijft voor ons de organisatie voor de betere verre reizen.

Ben en Marjo uit Apeldoorn
10,0
Toegevoegd op: 15-12-2019

Een prachtig land!

Een zeer mooie reis, een super gezellige groep en zeer mooi weer. Jammer genoeg werd ze afgebroken door ziekte. Maar het zal toch een onvergetelijke herinnering blijven. Heel veel dank aan de reisleiding, Laurens en Chi!

Marleen en André
8,3
Toegevoegd op: 14-12-2019

Hele mooie, goed ingedeelde reis in een mooi land in ontwikkeling

Er is geen omschrijving ingevuld.

Paul uit Arnhem
9,7
Toegevoegd op: 14-12-2019

Indrukwekkende, leerzame en boeiende reis mede door uitmuntende begeleiding van reisleider en gids.

Door de reisleider en gids werd heel veel verteld over de te bezoeken of bezochte bezienswaardigheden en over de geschiedenis van Vietnam, alsmede over de cultuur van de bevolking c.q. bevolkingsgroepen. Indrukwekkend waren de bezoeken aan de tunnels van de Vietcong en aan de ouderlijke woning van het "napalmmeisje". Ook fietst- en boottochten waren zeer succesvol.

Harm
9,0
Toegevoegd op: 13-12-2019

Mooi, leerzaam en ontspannend.

Noord -Vietnam is mooier dan Zuid -Vietnam. Mekong Delta is erg smerig en arm. Er gebeurt nauwelijks iets aan het afvalprobleem. Kijk dus niet met westerse ogen naar dit land. Na de oorlog was het bij ons ook nog een rommeltje.

8,7
Toegevoegd op: 13-12-2019

lang en mooi

indrukwekkend

K.H. Amsterdam