Vietnam

Vietnam Reisleider

Reisdata

Huub Dahmen
29-12-2015 - 11:46 uur
Zijn er ook andere reisdata in Juni 2016.
Of is er maar een vertrekdatum in Juni
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: FOX Reisleider
08-02-2016 - 16:03 uur
Beste Ben,

Ik begeleid onze Nederlandstalige groepsreizen, dus ik weet niet precies hoe dat bij een privéreis gaat, maar via het receptiepersoneel bij de hotels kunnen natuurlijk goede afspraken gemaakt worden over de volgende dag. Een tijd afspreken waarop je elkaar weer bij de auto ziet na een bezoek aan een markt o.i.d. lukt altijd wel door de tijd op je horloge duidelijk te maken of op je mobiele telefoon te typen. Jullie krijgen natuurlijk ook telefoonnummers van onze lokale contactpersonen die Engels spreken, voor als je er helemaal niet meer uit dreigt te komen...
RE: Ben
08-02-2016 - 10:03 uur
Wij gaan de privé rondreis op 20 april naar Cambodja en Vietnam maken.
Nu staat in de beschrijving dat de chauffeur niet of nauwelijks Engels spreekt.
Hoe kunnen we dan met hem communiceren, hij zal b.v. toch duidelijk moeten maken hoe laat we de volgende dag vertrekken. En als we een markt / tempel o.i.d. bezoeken hoe laat we weer bij de auto moeten zijn.
Kunt u ons in deze adviseren?
RE: FOX Reisleider
29-12-2015 - 14:59 uur
Beste Huub,

Ik weet niet precies welke reis je bedoelt, maar de rondreis 'Beste van Vietnam' vertrekt op 2,16 en 30 juni en de rondreis 'Onvergetelijk Vietnam' op 3 juni. Als de reizen in mei en juli bijna vol zijn worden er mogelijk extra data ingepland in juni, dus houd onze website in de gaten!
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven