14-daagse privé rondreis met chauffeur Hoogtepunten van Vietnam

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 10-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 18-02-2020

fijne reis om hoogtepunten te zien

Blij met de vlucht tussen Hanoi en Hue en tussen Hoi An en Saigon ipv treinreis Gids in Hanoi 'Hieu' helemaal geweldig, wat een energieke leuke jonge kerel, die fantastich verteld over Vietnam.

Gert K
7,7
Toegevoegd op: 20-01-2020

Vietnam: cultuur, natuur, geschiedenis, vriendelijke mensen en heerlijk eten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marianne
8,3
Toegevoegd op: 09-12-2019

Veelzijdig Vietnam in vogelvlucht

De rondvlucht boven Halong Bay zeker aanrader als optie.

10,0
Toegevoegd op: 12-11-2019

Fantastisch geregelde ontmoeting met Vietnam!

Alles was tot in de puntjes geregeld, goede gidsen gehad die ons veel geleerd hebben over Vietnam. Ook kregen we veel tips om dingen te doen in onze vrije tijd, of voor goed eten. De kook cursus in Hoi An is een echte aanrader! Wij zouden zelf een volgende keer beide treinreizen vervangen door een vlucht. Kosten daarvoor zijn laag en het is een heel groot verschil in comfort.

Joyce & Lè Zoetermeer
8,0
Toegevoegd op: 06-11-2019

Een onvergetelijke ervaring !

Graag nog vermelden dat het Cham museum onderweg in Danang niet gratis is; de entree is niet duur maar moest wel zelf betaald worden. Ook graag vermelden dat er oplichters aan het werk zijn bij de stopplaats voor toilet en koffie die zogenaamd een rolletje van 20 euro in muntstukken willen ruilen voor Vietnamese Dong. Bij natellen blijkt het maar zo'n 12 euro te zijn.

P.J.M. De Jongh
8,3
Toegevoegd op: 27-10-2019

Prachtige bestemming, zeer gevarieerd programma, alles was goed geregeld

Ha Long Bay is fabelachtig. De reisbestemming en het programma geven een prachtig beeld van Vietnam.

9,3
Toegevoegd op: 04-10-2019

Geweldige reis om heel Vietnam te zien.

Onze reis hebben we met een persoonlijke gids en chauffeur gedaan. Ze waren altijd ruim op tijd op de afgesproken lokatie, zeer hulpvaardig en stemden goed af wat onze wensen waren. De vooraf geplande excursies waren goed geregeld, maar er was meer dan voldoende tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te ontdekken. Nagenoeg alles is aan te lopen in Hanoi, wij hebben geen dure excursie gekocht voor een citytour. Tip is om echt twee nachten te blijven in Halong Bai, dit is echt mooi en er is voldoende te doen en te zien om je niet te vervelen. De nachttrein van Hanoi naar Huee is echt leuk om te doen, echter het tweede deel hebben wij met het vliegtuig gedaan. De kosten zijn nagenoeg gelijk, met de trein doe je er 17 uur over, met het vliegtuig 1,5 uur. Hierdoor hadden wij een extra dag in Ho Chi Min / Saigon. Zelfs nog een dag bij het zwembad gelegen in het Rex hotel, kost ongeveer 13,- euro per persoon, maar wel een leuke ervaring.

Dennis78
7,7
Toegevoegd op: 23-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 23-09-2019

Een prima eerste kennismaking met Vietnam, een uitnodiging tot meer.

Phan Thiet was een geweldige afsluiting van een onvergetelijke reis