Privé rondreis met chauffeur Beste van Vietnam

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Halong Bay

 • Spectaculaire rondvlucht boven Halong Bay

  € 73,- p.p.

  In een watervliegtuigje maakt u een rondvlucht boven de beroemde duizenden onbewoonde kalkstenen eilandjes. In het vliegtuig kunnen maar 12 personen, zo zit u dus heel dichtbij de piloot en heet u een werkelijk adembenemend uitzicht! Tijdens de vlucht van circa 15 tot 20 minuten kunt u goed zien hoe indrukwekkend Halong Bay is. Op basis van beschikbaarheid.

  LET OP: vanwege slechte weersomstandigheden en drukte kan het voorkomen dat deze excursie of niet door kan gaan of er geen beschikbaarheid is. Houdt u hier rekening mee.

  Minimaal 2 deelnemers EUR 73 per persoon

Optionele excursies in Hanoi

 • Culinair Hanoi

  VND 816.000

  Maak ’s avonds een culinaire ontdekkingstocht langs de vele eetkraampjes en restaurantjes die Hanoi rijk is en kom in aanraking met de gastronomie van dit land. Met gids maken we een wandeling door het Old Quarter langs verschillende eetgelegenheden. We beginnen de tour met een stop in Bia Hoi, proef hier een lokaal biertje voordat we verder gaan langs Vietnamese barbecues, noodles-restaurantjes en geurrijke eetstalletjes. We sluiten de avond af met een dessert bij een van Hanoi’s beste ijskraampjes.


  VND 816.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 648,000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 528,000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 384,000 p.p. bij minimaal 10 personen

Optionele excursies in Hoi An

 • Fiets & boottocht Hoi An

  VND 1.415.000 p.p.

  Vanuit Hoi An is het mogelijk om een leuke fietstocht te maken die wordt onderbroken met een boottocht van ongeveer een half uur.

  Tijdens de fietstocht ziet u de prachtige waterrijke omgeving, de rijstvelden en komt u in aanraking met het traditionele leven van boeren, vissers en ambachtslieden en bezoeken we een dorpje dat boten maakt waar u verhalen zult horen over leven van de traditionele Vietnamese vissers.

  VND 979.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 702.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 479.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 354.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 263.000 p.p. bij minimaal 16 personen

 • Kooktour Hoi An

  NVT

  Graag bieden wij u een kookexcursie aan in Hoi An omdat het een ware beleving is om samen met een Vietnamese kok naar de markt te gaan, ingredienten te kopen en vervolgens heerlijke gerechten te bereiden. Echter bestaat er een grote variatie in aabod van kookworkshops in Hoi An met grote prijsverschillen. Wij raden u dan ook aan om deze excursie ter plaatse uit te zoeken bij een kookschool naar uw voorkeur.

  Wij raden u aan om bijvoorbeeld een workshop te volgen bij de Red Bridge Cooking School.
  http://www.visithoian.com/redbridge/

 • Vietnamese Lantaarns maken

  VND 726.000 p.p.

  U kunt tijdens deze halve dag excursie al uw creativiteit kwijt. Per fiets gaan we naar het oude centrum van Hoi An. Gedurende deze workshop leert u een traditionele Vietnamese lantaarn te maken. Een leuk souvenirtje om mee naar huis te nemen!

  VND 726.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 627.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 462.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 341.000 p.p. bij miinimaal 10 personen

 • Halve dagexcursie naar My Son

  VND 1.483.500 p.p.

  Deze halve dagexcursie brengt u naar één van de best bewaarde Cham centra van Vietnam. My Son is de voormalige hoofdstad van de vroegere Cham beschaving, welke van de tweede tot de dertiende eeuw over Centraal Vietnam heerste. Het complex is samengesteld uit zeventig Hindoeachtige torens en tempels gedateerd uit de zevende eeuw. Bent u geïnteresseerd in architectuur en oude beschavingen? Dan mag u My Son, welke op de lijst van Unesco's World Heritage erfgoed staat, zeker niet missen!

  VND 1.219.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 884.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 781.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 639.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 446.000 p.p. bij minimaal 16 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven