Vietnam

Vietnam Reisleider

Weer in Vietnam

Desiree
09-02-2016 - 17:46 uur
Hallo, W.
Wat is de beste tijd voor een vakantie (Rondreis Vietnam Laos) naar Vietnam?
Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: FOX Reisleider
27-02-2016 - 13:16 uur
Beste D. de Bree,

Op dag 18 tijdens de reis het beste van Vietnam zou je bijvoorbeeld het dagprogramma in Saigon kunnen overslaan en zelf vervoer regelen naar Ba Ria, dit ligt op ruim 2 uur rijden van Saigon. Voor andere opties zoals bijvoorbeeld verlenging mogelijkheden kun je het beste even contact opnemen met mijn collega's op kantoor via bovenstaande link "Contact".
RE: D. de Bree
25-02-2016 - 15:02 uur
Ik wil gedurende de reis wat bekenden bezoeken is dit mogelijk ? in Baria en omstreken
RE: FOX Reisleider
15-02-2016 - 14:51 uur
Hoi Sabine,

Wat leuk dat jullie naar Vietnam willen komen! Als je de reis van 5 mei boekt, grote kans dat ik weer jullie reisleidster word.

Maak je niet te druk om de regen rond die tijd. Het is nog geen typhoonseizoen. En sommige gedeeltes gaan goed warm zijn dat een bui soms wel even lekker is.

Drie verschillende klimaten.

Natuurlijk heb je wat vrije tijd om bij het zwembad te liggen. In het noorden in Dong Hoi heb je een ochtend en later in de reis in Mui Ne verblijf je in een prachtig resort waar je een dag vrij bent.
Het is echt geweldig hier en mei is een fantastische maand! :-)

Hopelijk tot 5 mei.

Groeten,

Esther
RE: Sabine
15-02-2016 - 12:21 uur
Hoi Esther, da's grappig, jij was ook onze reisleidster op de rondreis Costa Rica enkele jaren geleden! Wij willen nu de rondreis "21 Dagen Beste van Vietnam vanaf april 2016" gaan doen met vertrek op 5 mei. Hoeveel kans is er dat wij gedurende de reis veel regen krijgen denk je? Er staan zo veel verschillende meningen hierover op internet. En gaat het dan om een flinke bui of regent t echt enkele dagen dan? Er is toch ook wel wat tijd om te ontspannen he, even bij het zwembad van het hotel of bij een strandje? Het lijkt ons iig een erg mooie bestemming...
RE: FOX Reisleider
10-02-2016 - 04:11 uur
Beste Desiree,

Je kunt het hele jaar door naar Vietnam. Er zijn meerdere klimaatverschillen dus je zult bijna altijd wel van alles iets hebben qua weer. December t/m april zijn over het algemeen de droogste maanden. In het regenseizoen is het prima om te reizen, maar vaak ook weer de warmste periode. Want in het droogseizoen kan het juist weer wat kouder zijn in het noorden. Het is maar net wat je wilt.. per regio verschilt het dus: noord, midden en zuid. Vandaar dat het niet uit maakt wanneer je naar Vietnam gaat.

Groeten,

Esther
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven