Vietnam

Vietnam Reisleider

Excruries

diana
15-01-2018 - 10:53 uur
Had een vraagje over de rondreis het beste van Vietnam op de site staan maar een paar optionele excursies worden er op de plek van bestemming nog andere excursies aangeboden zo ja welke zijn dat en wat is de prijs daar van. Zou het namelijk al wel leuk vinden om iets over de eventuele andere excursies te kunnen lezen
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Mieke
25-01-2018 - 00:22 uur
Hoi Diana,

Wij zijn in oktober 2017 naar Vietnam geweest, het was een behoorlijk vol programma! Wij hebben 2 fietstochten gedaan, alleen was er toen door de typhoon wat veel wateroverlast, die waren niet zo geslaagd (2 personen zijn ook hard gevallen, camera en mobiel stuk). Sommigen van de groep hebben de vlucht over Ha Long Bay gemaakt, die was mooi maar het was eigenlijk te heiig voor een vlucht.

Wij zijn vanuit Hoi An naar tempels van My Son gegaan, heel vroeg, dus voor de grote toeristenmeute. Heel erg mooi (als je van oude (Champa) cultuur en tempels houdt)!

Een fijne reis,

Mieke
RE: De Reisleider
17-01-2018 - 16:13 uur
Hi Diana,

De optionele excursies die wij ter plaatse aanbieden vind je ook op de website van FOX. Onder kopje "extra" van de gekozen reis.

Groetjes De Reisleider
Terug naar boven