Groepsrondreis Beste van Vietnam All-In

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 17-12-2017

een mooie reis met een volledige ontdekking van het land

De reis is mooi, goed georganiseerd, een goede begeleiding. Een aantal overnachtingen in hotels die niet geschikt zijn , een paar overbodige stops , lange bus reisdagen. Buiten Huway en Hoi an, Tamcoc, is centraal Vietnam niet echt een noodzaak. Misschien beter de versie met de tussen vluchten overwegen en een aantal dagen meer in een resort, om ook even te verpozen. De lokale reisleider zit onder te hoge tijdsdruk om overal tijdig in de hotels te geraken. Een aantal lunchmaaltijden en ook avondmaaltijden zijn kwalitatief ondermaats. Beter een broodje dan de troep die we aan tafel gekregen hebben in de hotels die op Russische , Chinese toeristen werken.

Mw. Van Den D - Oostduinkerke
9,0
Toegevoegd op: 05-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. C - Ekeren
8,1
Toegevoegd op: 04-12-2017

Onze eerste Azië ervaring is een confronterende reis geworden.

Een confronterende ervaring op vlak van cultuur, leefomstandigheden, mentaliteit, voeding, etc. Op onze eerste Azië reis was het toch even slikken hoe men in Vietnam leeft: de heksenketel van het verkeer in de steden met het immer claxonneren, de armoede tegenover de duidelijk beteren in het nog steeds communistisch getint regime, de "egoïstische" mentaliteit onder hun eigen mensen maar de artificiële(?) over-vriendelijkheid tegenover toeristen, het aanklampen om van alles te verkopen, de soms uiterst onhygiënische toestanden, de ons aangeboden "flets smakende" maaltijden (zou kunnen te toeristisch zijn geweest), de overstromingen in midden Vietnam,... In het programma kwam de oorlog nogal fors aan bod, en ook de Godsdienst, maar iets te weinig de natuur. Gelukkig hadden we extra "Sapa" bij genomen, wat dit tekort voor een stuk heeft gecompenseerd. Al bij al een goede en zeer leerrijke reis.

Dhr. V - Wevelgem
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Vanaf de eerste tot en met de laatste dag genoten van dit interessante land.

Het dagelijkse programma was goed gevuld zodat we zoveel mogelijk van Vietnam konden zien. Zowel van de natuur als de cultuur. Daarvoor was vroeg opstaan een bijna dagelijkse kost. De Vietnamese gids en Nederlandse reisleidster vulden elkaar goed aan. Het was een uitstekende keus om vóór de groepsreis als extra optie naar Sa Pa af te reizen met de nachttrein. Kies dan voor een privé coupé voor 2 personen en accepteer dat de trein erg schommelt, lawaai maakt en vaak stopt. De bedden zijn redelijk kort. Verloopstekkers zijn nergens nodig. In elk hotel stonden 2 flesjes water, koffie en thee, tandenborstels met tandpasta, een zakkammetje, shampoo en douchegel klaar. Vietnamese flessen rode en witte wijn (Vang Dàlat) zijn veel goedkoper maar staan vaak niet op de wijnkaart terwijl ze die wel hebben. De toiletten onderweg zijn vaak vies en er is ook geregeld geen zeep. Neem een flacon reinigingsmiddel voor je handen mee.

Mw. G - Diemen
8,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Prinsenbeek
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Superfantastisch land ondanks de aanhoudende gietende regenbuien in centraal Vietnam.

Van 30 graden in het zonnige noord Vietnam hebben we met volle teugen genoten. In centraal Vietnam was het anders gesteld. Daar keken we ook uit naar de zon, maar werden daar gezegend met aanhoudende stortregenbuien van de morgen tot de avond en dit gedurende bijna 9 dagen. Deze aanhoudende regenbuien hebben we nochtans als positief ervaren. Net zoals bij de lokale bevolking verdween ons goed humeur ook niet. Het was een hele ervaring op rondreis te gaan in een overstroomd gebied met al deze regenbuien. Indien er kinderen in de groep hadden meegereisd, dan zouden we alleszins een nieuw spel hebben uitgevonden, nl. "Zoek de straat". Ook het arme zuiden had zijn charmes. De differentiatie in de vegetatie was geweldig, waardoor Vietnam echt de moeite waard is om er een rondreis te maken.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Een prachtige vakantie , puur en pakkend

Van noord naar zuid , groen met veel water . Het volk is super vriendelijk en heb mij nog nooit zo veilig gevoeld . Voor gevoelige mensen , de oorlog is nog te zien in t straatbeeld ( agent orange )

Dhr. S - Antwerpen
8,6
Toegevoegd op: 28-10-2017

Een boeiende reis in een mooi land.

Een mooi en boeiend land waarbij met name de grote verschillen tussen Noord en Zuid-Viernam opvallen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2017

Uitstekend.

De all in reis Vietnam is prettig: alles van te voren betaald (maaltijden, excursies, fooienpot). Goede indruk van het land.

Mw. den O - Zeist
8,6
Toegevoegd op: 03-10-2017

zeer mooie reis met een god evenwicht tussen cultuur en natuur

Mw. D - Erembodegem
Terug naar boven