Groepsrondreis Vietnam & Cambodja (vanaf april 2018)

U krijgt van ons:
  • Hoogtepunten van 2 bijzondere landen
  • Bezoek Angkor Wat en Killing Fields
  • Verblijf in bergstammendorpje Mai Chau
  • Stadstours Hanoi, Hue, Hoi An en Saigon
  • Bamboetreinritje over het platteland in Cambodja

Ontdek wereldsteden, sprookjesachtige natuur en imposante tempels in het oude Indochina

Indrukwekkende en uitgebreide rondreis door het oude Indochina. Vietnam en Cambodja, twee bijzondere bestemmingen met een heel eigen karakter. In het prachtige Vietnam is deze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het noorden ziet u het schilderachtige Halong Bay en verblijft u in Mai Chau midden tussen de bergstammen. Na bezoek aan de keizerlijke hoofdstad Hué zien we het historische stadje Hoi An, met kronkelende straatjes en een kleurige markt. In het zuiden verblijven we in Ho Chi Minh City en bezoeken we de vruchtbare Mekong Delta.
In Cambodja begint onze ontdekkingstocht in de hoofdstad Phnom Penh, waar we met het traditionele vervoersmiddel de cyclo de stad ontdekken en de indrukwekkende Killing Fields zien. Ook nemen we een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang en zien we natúúrlijk het wereldberoemde Angkor tempelcomplex.  

Het verschil met de reis tot en met maart 2018 is dat we tijdens deze reis verblijven in Battambang en een prachtige tocht maken over het platteland.

Het vervoer door deze twee bijzondere landen gaat per comfortabele privé airco touringcar. In Vietnam leggen we tevens een gedeelte af per nachttrein en binnenlandse vlucht.

Een unieke reis!

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,6
Een perfecte mix natuur/cultuur !
Mw. L - Temse
Terug naar boven