Groepsrondreis Vietnam & Cambodja (vanaf april 2018)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Chau Doc

 • Bezoek aan een Khmer dorpje

  VND 500.000 p.p.

  U maakt een prachtige tocht per traditionele sampan over de Mekong rivier. Geniet van de fascinerende drijvende markt waar vers fruit en groenten wordt verhandeld. Vervolgens naar een Cham dorpje. De Cham zijn afstammeling van het Koninkrijk Champa, dat van Hue tot de zuidelijke Mekong Delta strekte van de zevende tot de achttiende eeuw. U kunt de op palen gebouwde huizen van binnen bekijken en bezoekt ook de plaatselijke moskee, want de Cham zijn een islamitische minderheid in deze regio. Weer op de rivier vaart u langs drijvende viskwekerijen, ziet u de vissers aan het werk en ziet u het Vinh Te kanaal dat de grens tussen Vietnam en Cambodja vormt.

  VND 500.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 250.000 p.p. bij minimaal 4 personen

Optionele excursies in Halong Bay

 • Spectaculaire rondvlucht boven Halong Bay

  € 73,- p.p.

  In een watervliegtuigje maakt u een rondvlucht boven de beroemde duizenden onbewoonde kalkstenen eilandjes. In het vliegtuig kunnen maar 12 personen, zo zit u dus heel dichtbij de piloot en heet u een werkelijk adembenemend uitzicht! Tijdens de vlucht van circa 15 tot 20 minuten kunt u goed zien hoe indrukwekkend Halong Bay is. Op basis van beschikbaarheid.

  LET OP: vanwege slechte weersomstandigheden en drukte kan het voorkomen dat deze excursie of niet door kan gaan of er geen beschikbaarheid is. Houdt u hier rekening mee.

  Minimaal 2 deelnemers EUR 73 per persoon

Optionele excursies in Hoi An

 • Fiets & boottocht Hoi An

  VND 1.415.000 p.p.

  Vanuit Hoi An is het mogelijk om een leuke fietstocht te maken die wordt onderbroken met een boottocht van ongeveer een half uur.

  Tijdens de fietstocht ziet u de prachtige waterrijke omgeving, de rijstvelden en komt u in aanraking met het traditionele leven van boeren, vissers en ambachtslieden en bezoeken we een dorpje dat boten maakt waar u verhalen zult horen over leven van de traditionele Vietnamese vissers.

  VND 979.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 702.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 479.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 354.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 263.000 p.p. bij minimaal 16 personen

 • Halve dagexcursie naar My Son

  VND 1.483.500 p.p.

  Deze halve dagexcursie brengt u naar één van de best bewaarde Cham centra van Vietnam. My Son is de voormalige hoofdstad van de vroegere Cham beschaving, welke van de tweede tot de dertiende eeuw over Centraal Vietnam heerste. Het complex is samengesteld uit zeventig Hindoeachtige torens en tempels gedateerd uit de zevende eeuw. Bent u geïnteresseerd in architectuur en oude beschavingen? Dan mag u My Son, welke op de lijst van Unesco's World Heritage erfgoed staat, zeker niet missen!

  VND 1.219.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 884.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 781.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 639.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 446.000 p.p. bij minimaal 16 personen

Optionele excursies in Mai Chau

 • Fietstocht White Thai villages

  VND 275.000 p.p.

  Een fietstocht waar u langs verschillende White Thai dorpjes komt, lokale bergstammen die u graag hun manier van leven laten zien!

  VND 275.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 240.000 p.p. bij minimaal 4 personen
  VND 170.000 p.p. bij minimaal 7 personen

Optionele excursies in Saigon

 • Cu Chi tunnels

  VND 1.265.000 p.p.

  Deze zeer interessante halve dag excursie brengt u naar de wereldberoemde Cu Chi tunnels, een gigantisch ondergronds tunnelnetwerk van de Vietcong. Dit tunnelsysteem van circa 250 kilometer lang, ligt op ongeveer 35 kilometer van Ho Chi Minh City. U krijgt een bijzondere indruk van hoe het ondergrondse leven moet zijn geweest tijdens de oorlog tussen Vietnam en de Verenigde Staten. Voordat u de tunnels gaat bezichtigen krijgt u een video te zien over de constructie van de tunnels. Tevens kunt u onderweg naar de Cu Chi tunnels genieten van het prachtige landschap.

  VND 1.265.000 p.p. bij minimaal 2 personen
  VND 962.000 p.p. bij minimaal 3 personen
  VND 843.000 p.p. bij minimaal 5 personen
  VND 656.000 p.p. bij minimaal 8 personen
  VND 483.000 p.p. bij minimaal 16 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven