Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

129 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,6
Toegevoegd op: 21-02-2018

Vietnam is totaal anders dan ik verwachtte.

Drukte, chaos in de grote steden en vuil! Dat is wat bij mij vooral is blijven hangen. Een heel leuke groep, maar erg groot. Met 30 man fietsen over smalle weggetjes in de regen en levensgevaarlijke "overstekingen" van drukke wegen, waar weinig regels golden. Weinig mooie landschappen gezien. Drukte, drukte, drukte. Pan Thiet was een verademing. Een fantastische chauffeur die ons "veilig" rondreed, hoewel het soms maar weinig scheelde. Het was totaal anders dan ik verwachtte naar aanleiding van de informatiebijeenkomst en de verhalen op de webside. Wat een mensen overal. Jammer. Het weer werkte ook niet echt mee.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-02-2018

afwisselende reis met een mooie opbouw van authentiek naar modern Vietman

Ga tijdens je verblijf in Phan Thiet zeker de Fairy Stream bezoeken. Deze is meer dan de moeite waard.

Mw. van der M - Schijndel
7,6
Toegevoegd op: 19-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Tilburg
8,6
Toegevoegd op: 19-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Waddinxveen
7,1
Toegevoegd op: 17-02-2018

Lovende recensies (die ik niet deel) op uw website hebben mij doen besluiten naar Vietnam te gaan.

Voor mij is Vietnam wel een historisch interessant land maar ik had meer natuur en onvergetelijk mooie landschappen verwacht. Je moet van Noord Vietnam helemaal naar Zuid Vietnam maar het middenstuk is niet het mooiste stuk. Het feit dat het bij de Easy Going reis vroeg opstaan was was bekend en daar hadden we dan ook geen problemen mee. De hoogtepunten waren voor mij Halong Bay en Mui Ne en in Mui Ne hadden we wat langer moeten zijn. De lokale gids was prima, echter vanwege het feit dat de Nederlandse gids niets vertelde over land/cultuur was er een tekort aan duidelijke informatie i.v.m. de taal.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 17-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. de B - Sommelsdijk
9,0
Toegevoegd op: 17-02-2018

Een perfect georganiseerde reis door een boeiend en vriendelijk Vietnam

Het team van reisleidster, lokale reisleider, chauffeur en busboy maakten dat de reis perfect is verlopen. Dit alles met een zeer gezellig reisgezelschap maakte deze reis tot een onvergetelijke mooie en gezellige vakantie door een boeiend en vriendelijk Vietnam.

Mw. W - Buchten
9,0
Toegevoegd op: 16-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. P - Bunde
10,0
Toegevoegd op: 16-02-2018

Perfecte nieuwe ontmoeting met mooi Vietnam.

Het team van reisbegeleidster, lokale gids, chauffeur en busboy maakte dat de reis perfect verliep.

Mw. van de P - Middelburg
10,0
Toegevoegd op: 16-02-2018

Deze reis had alles: zeer goede gids Floris , zeer kundige vietnamese gids Din:dus Fantastisch!

Zeer blij waren we met onze gids Floris en onze Vietnamese gids Din. Ook de chauffeur verdiende een 10. Nooit ons zorgen gemaakt, terwijl we 2850 km hebben afgelegd door een chaotisch druk Vietnam. Na 25 dagen waren we overal over geïnformeerd, politiek, scholing, eten en oorlog. Zeer indrukwekkend!! De groep van 30 personen was verschillend , maar zeer hecht en Floris wist ons ook tot bij het vertrek op de luchthaven betrokken te voelen en zwaaide ons uit tot het laatste moment. Wat een prachtige reis : dit heeft alles. Fox behoudt Floris voor FOX want er zijn zelfs plannen om weer met hem op reis te gaan.

Mw. C
Terug naar boven