Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

120 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 11-12-2017

Vietnam groeit dankzij het toerisme, dat is het land van harte gegund!

Wil je een juist beeld krijgen van Vietnam en hoe mensen aldaar in het leven staan, aarzel niet nu een reis te boeken. Vietnam is in ontwikkeling, over 5 jaar kan de wereld in Vietnam er heel anders uitzien. Een marktkoopman attendeerde ons aan de hand van een in het Nederlands geschreven tekst op een papiertje, dat Vietnam is gegroeid en verder groeit dankzij het toerisme. Betreffende man was daar heel content mee. Leuk om te ervaren.

Dhr. de G - Delft
8,1
Toegevoegd op: 07-12-2017

Deze reis was voor mij een bijzondere ervaring, die ik niet graag had willen missen.

Dhr. H - Venlo
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Vietnam: Een geweldige ervaring

Geweldige en goed gevarieerde, easy going, reis door Vietnam, welke mede onvergetelijk is gemaakt door de reisleider Albert samen met de lokale gids, Chin, van Buffelo Tours. Wij hebben genoten van het prachtige Vietnam en de lieve Vietnamezen. Onze reis begon in Hanoi en eindigde in Saigon, waarbij wij wel graag willen aangeven dat een verblijf van drie dagen in Saigon feitelijk te lang is. Hotels waren over het algemeen goed, waarbij het Victoria resort er met kop en schouders boven uitstak. Al met al een ervaring om niet snel te vergeten.

Dhr. van Z - Hilversum
9,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

veel zien, veel info door een enthousiaste reisleider

Een reis met veel natuur, cultuur, geschiedenis, info over de godsdiensten

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 02-12-2017

Een Fantastische indrukwekkende super reis!! Twijfel niet te lang met boeken!

Echt een aanrader!! Deze prachtige indrukwekkende Easy Going reis!! Wacht er niet te lang mee!! i.v.m. dat het land helaas te Westers word! Onze geweldige Friese reisleider, genaamd Albert, begon elke busrit met een vrolijke Tralalala.... Echt een topper deze man!! Wat een informatie/ kennis en warm hart heeft hij voor dit land en de mens! Onverwachtse bus stops werden er ingepland om mooie plaatjes te schieten. Foto's en prachtige filmpjes, gemaakt door Albert, kregen we toegestuurd via de whats app. Echt Top! Prachtige fietstochten hebben we gemaakt door de lokale bevolking. Mooie indrukwekkende boottochtjes op de rivieren beleefd . Het Vietnamese eten, wat altijd op zeer vriendelijk wijze werd geserveerd, is echt uitmuntend! De lokale markten moet je echt zien en beleven! Saigon is een mooie bruisende levendige stad, maar 1 nacht is lang genoeg! Het was een TOP vakantie!!

Mw. R - Hoorn Nh
10,0
Toegevoegd op: 01-12-2017

Albert, onze reisleider, heeft deze reis voor ons onvergetelijk gemaakt

Fox kan trots zijn op deze reisleider, die ons dagelijks bezig hield met zijn kundigheid en verhalen over Vietnam. Hij had een goed invoelbaar vermogen voor ons als reiziger en maakte deze reis voor ons onvergetelijk.

Dhr. J - Stadskanaal
10,0
Toegevoegd op: 01-12-2017

Zo'n mooie reis. Om nooit te vergeten.

De reis naar Vietnam heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Zelf geboren in Indonesie had ik al zo'n beetje een beeld wat te zien. Het land heeft zo vele mooie landschappen, bergen en rivieren. De bevolking is alleraardigst en beleefd, ook al kunnen zij ons niet altijd verstaan. Wij hadden het geluk dat het weer in alle opzichten goed bleef en warm, ook al zou het in november wat koeler zijn. De reis met bus en boot(-en) was allemaal goed geregeld. Ook de excursies waren leuk en gevarieerd en voor ieder wat wils. Dan het eten en fruit. Alles vers en smakelijk en gevarieerd. Petje af voor reisleiding en reisorganisatie.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 01-12-2017

Mooie ervaring om niet te vergeten mede door de reisleider van ons , Albert Kooiker .

We hebben een geweldige vakantie gehad in Vietnam . Heel veel informatie gekregen en de rode draad was toch wel de oorlog . De hotels waren prima erg afwisselend , de gids en de chauffeur hebben hun werk goed gedaan . Samen met de fijne groep hebben we een mooie tijd gehad . Elke dag was weer een dag om niet te vergeten of we nu in Hanoi waren of in Halong Bay of in Hoi An of over de wolkenpas of zelfs in Saigon . Maar de vakantie was pas een echte vakantie door onze reisleider Albert, wat een enthousiaste en humorvolle man . Maar vooral zijn kennis en info over Vietnam was geweldig . Hij heeft ons elke dag een dag gegeven om niet meer te vergeten . Wat hebben wij het als groep getroffen met zo,n geweldige reisleider . Fox bedankt voor de mooie reis en vooral het totaal plaatje was helemaal goed . Huib en Elly Sormani

Mw. K - Epse
8,6
Toegevoegd op: 01-12-2017

een boeiend land, een afwisselend programma, wel veel kilometers rijden met bus en grote groep

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 01-12-2017

een super mooie reis

Een prachtige reis in een lekker reis tempo. Heel veel bijzonderheden te zien en te beleven. Voornamelijk door de weergaloze inzet van onze MEGA super reisleider Albert (ja, daar is hij weer tralalalala) zijn wij nog meer van dit land gaan houden. Albert liet ons wetenswaardigheden en extra bijzonderheden zien die echt heel leuk waren. Hem was nooit iets te veel om te doen en stond bijna 24 uur per dag voor ons klaar. Mede doordat hij zoveel extra dingen voor ons deed hebben wij heel veel over Vietnam gehoord en gezien dan dat wij ooit hadden verwacht. Albert nogmaals heel hartelijk dank hiervoor! Deze reis vinden wij echt een prachtige aanrader voor wie nog twijfelt.

Dhr. L - Amstelveen
Terug naar boven