Vietnam

Vietnam Groepsreizen

beste van vietnam op 2 maart 2017

helene
13-09-2016 - 12:50 uur
hallo wij gaan met viertjes deze reis maken wie gaat er nog meer op deze datum
gr hendri helene pia gert
Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: Marjon
24-03-2017 - 11:02 uur
Ik wil nog even laten weten hoe het gegaan is met het visum. Voor mensen die dit overwegen. Ik zou het zo weer doen! Ondanks wat tegenslag toch goed gegaan. We zaten redelijk achter aan in het vliegtuig, dus konden er niet snel uit. Toen we bij de balie vh visum aan kwamen stond er al een flinke rij. Na ons kwamen ook nog eens net zoveel mensen. Maar ondanks dat kregen wij pas als bijna laatsten ons visum. Snel de koffers van het band gegrist (daar hoefden we gelukkig niet te wachten) en snel snel naar de groep. Gelukkig kwamen daar ook net de laatste mensen binnen druppelen die wel op hun koffers moesten wachten. Dus mooi gered en daarmee 50% op de kosten bespaard. We hadden wel al het adres vh hotel op zak zodat we in het uiterste geval een taxi konden nemen. We wilden immers de groep niet laten wachten. Kortom: ik zou het zo weer doen!
RE: Marjon
26-02-2017 - 05:27 uur
Hoi Ingrid. Leuk om je reactie te lezen en wat dapper van je dat je deze reis alleen geboekt hebt. We gaan er een leuke vakantie van maken. Wij hebben er zin in! Tot donderdag.
RE: Ingrid
25-02-2017 - 21:10 uur
Hallo medereizigers,

Ook ik ga mee op reis naar Vietnam op 2 maart. Ik ben 1 vd 5 personen die de reis alleen geboekt heeft en ik ben die ene persoon van onder de 40, de Benjamin van de groep. Mijn paspoort met visum zijn weer in mijn bezit. Ik heb er al erg veel zin in. nog veel voorpret voor iedereen en tot donderdag!
RE: Rob en Jeannette van Eck
29-01-2017 - 09:17 uur
Dag Marjon,
om ter plekke rechtstreeks naar de douane te gaan voor een visum lijkt niet erg handig, geeft oponthoud .In die landen werken ze niet erg snel. Een tip je kunt ook je visum in Nederland regelen . via Fox of de ambassade.
RE: Marjon
05-01-2017 - 17:15 uur
Helene, had jij me een bericht gestuurd over het visum? Ik kan er niet rechtstreeks op reageren. Ik heb de papieren voor het visum in huis. Per email ontvangen. Die heb ik moeten invullen en daarmee moet ik in Vietnam naar de douane.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven