Vietnam

Vietnam Groepsreizen

Sappa

willy domburg
06-09-2016 - 20:03 uur
wie heb ook de extra excursie naar sappa geboekt van de reis van 15 nov
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: hilda
19-02-2017 - 10:38 uur
Hallo
Wij hebben de vier dagen Sapa gedaan en het was prachtig!! Je hoeft nergens om te denken je wordt overal heen gebracht en opgehaald. De treinreis was heel fijn je had een coupe met twee stapelbedden je kon lekker slapen en je kwam uitgerust aan in Sapa. Ze staan al op je te wachten en brengen je naar je hotel. Je hebt 2 dagen een gids die alle mooie dingen laat zien. Wij hebben erg genoten en hadden het niet willen missen! Voor iedereen die het wil doen ga er heen! Groet Hilda
RE: T.C. Ebbinge-Sterenborg
17-10-2016 - 11:29 uur
Hallo.

Wij gaan waarschijnlijk in april deze reis doen.
We zouden het fijn vinden om van jullie te horen hoe het jullie is bevallen
en dan speciaal de vierdagen Sapa. Dit wat betreft. opvang. begeleiding, slapen.
M.a.w. graag reactie van mensen met de ervaring van de ze vierdagen.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven