Vietnam

Vietnam Groepsreizen

25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 04-09-2017

Joke en Wijnand
13-01-2017 - 15:34 uur
Wij gaan deze reis in september maken en kijken er met verlangen naar uit. We zijn benieuwd wie onze reisgenoten worden.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Bêr en Maril
12-07-2017 - 15:32 uur
Wij gaan deze reis ook maken ! We zijn nog nooit in Azië geweest en hebben een dergelijke groepsreis nog nooit gemaakt. We zijn dan ook heel benieuwd en tellen de dagen af. Tot snel !
RE: Wijnand
11-03-2017 - 15:41 uur
Hallo Johan en Christine. Leuk om jullie reactie te zien. Het wordt onze 6e groepsreis, waarvan de 4e met FOX.
RE: Johan & Christine
11-03-2017 - 09:11 uur
Wij kijken er ook naar uit , 25 daagse rondreis en daarna nog 10 dagen velengging , ben benieuwd .
Het Is de eerste group rondreis voor ons.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven