Vietnam

Vietnam Groepsreizen

25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 10-04-2017

Ger en Corrie
21-01-2017 - 20:21 uur
Wij zijn Corrie en Ger uit Waalwijk en zijn benieuwd wie onze reisgenoten worden en of jullie al ervaring hebben met groepsreizen van deze organisatie.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Theo Nelly vd Brand uit Volkel
09-02-2017 - 10:51 uur
Benieuwd wie onze mede reizigers zijn gr Theo Nelly van de Brand uit Volkel
RE: John&Jose
29-01-2017 - 13:26 uur
Hallo Medereizigers,
Wij, John en Jose uit Valkenswaard kijken er ook naar uit om met Fox deel te nemen aan de Vietnam rondreis met vertrek op 10 april 2017. Wij zijn 2 jaar terug met Fox naar Thailand geweest ( Gouden Lotus) en vonden onze eerste kennismaking met Azië geweldig! en zijn dus erg benieuwd naar Vietnam.
Groeten en graag tot ziens!
RE: Trijnie Ebbinge
29-01-2017 - 09:13 uur
Hallo,
Wij zijn Trijnie en Freek en gaan ook mee op 10 april. Voorafgaand doen wij nog 4 dagen Sapa.
Zijn er nog mensen die dit ook gaan doen?
Voor ons is dit de 3e keer met Fox
RE: Paul en Colinda
22-01-2017 - 11:00 uur
Hallo Ger en Corrie ,

Wij zijn Paul (54) en Colinda (50) en dit wordt onze 6e groepsreis met Fox .Dit zegt dus al iets over onze ervaringen met Fox :-) Wij kijken er in ieder geval weer enorm naar uit , reizen blijft tenslotte het mooiste wat er is !!

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven