Vietnam

Vietnam Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Vietnam & Cambodja (t/m maart 2018)

Vertrek: 08-12-2017

Nelly
02-10-2017 - 12:18 uur
Ik heb de genoemde groepsrondreis geboekt. Ik reis alleen en zag dat er nog iemand alleen reist. Tot nu toe een klein reisgezelschap, kan heel leuk zijn. Zou graag willen weten wie de medereizigers zijn, misschien op Schiphol elkaar al ontmoeten bij de vertrekgate? Ben benieuwd of er nog mensen bij komen. In ieder geval tot ziens in Vietnam of zo mogelijk eerder op Schiphol. Ik woon in Amsterdam.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Nelly
24-11-2017 - 19:56 uur
Dit berichtje is aan Channa gericht. Jij hebt deze reis ook alleen geboekt, en je woont ook in Amsterdam net als ik. Zou het leuk vinden om voor vertrek contact met je te hebben. Zou je me willen mailen? Bij je reactie stond geen mailadres. Vr.gr. Nelly
RE: Nelly
24-11-2017 - 19:55 uur
Dit berichtje is aan Channa gericht. Jij hebt deze reis ook alleen geboekt, en je woont ook in Amsterdam net als ik. Zou het leuk vinden om voor vertrek contact met je te hebben. Zou je me willen mailen? Bij je reactie stond geen mailadres. Vr.gr. Nelly
RE: Channa
24-11-2017 - 17:13 uur
Hoi medereizigers! Ik ga ook mee op deze rondreis en ik ben zo te zien de benjamin. Op dit moment gaan er 14 personen mee, dat is inderdaad een kleinere groep. Maar dat kan heel gezellig worden.
Nelly, ik ben degene die ook alleen reist en ik kom toevallig ook uit Amsterdam.
Ik heb er in ieder geval al zin in.
RE: Gonnie de Boer
21-10-2017 - 13:31 uur
Hoi Nelly,
Wij zijn Gonnie en Bald de Boer. Wij gaan ook naar Vietnam en Cambodja op 8 dec,
We wonen in IJlst Friesland, maar zijn import hoor. Wij zij 61 en 63 jaar oud. Gezellig dat je ook op die reis. We hebben er enorm veel zin in.

Groetjes Gonnie

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven