Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 04-05-2017

Marianne en Marc
20-03-2017 - 19:26 uur
Marianne (52) en Marc (50) uit Heerlen verheugen ons op de rondreis door Vietnam. Drie jaar geleden maakten wij een rondreis van Bangkok richting het noorden van Thailand, toen was de groep met 12 personen klein. Momenteel zitten we al op 24 medereizigers. Wie gaat er allemaal mee?
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Carolien
23-04-2017 - 23:12 uur
Ook ik verheug mij op deze reis. Kijk er enorm naar uit en ben aan het aftellen.
Ik ben wel eens vaker met Fox geweest, maar de laatste tijd door omstandigheden niet.
een droom komt uit!!!!
RE: Elly Kleinsmit
22-04-2017 - 13:19 uur
Ik ben Elly en verheug me er op jullie allemaal te ontmoeten. Ik heb heel goede ervaringen met groepsreizen en ga nu voor het eerst alleen het avontuur aan, tot 4 mei.
RE: Björn
19-04-2017 - 19:39 uur
Hallo allemaal wij zijn de Benjamins van het stel. Wij zijn Björn (34) en Demelza (33) en komen uit Roosendaal. Wij zijn 4 jaar geleden naar China geweest. Dus met de tussenstop in Hong Kong weergeven op bekende bodem. We hebben er heel veel zin in, tot over twee weken!
RE: Peter Stabel
04-04-2017 - 19:24 uur
Hoi, wij zijn Peter en Marie-Louise. We hebben net de bevestiging gehad voor deze reis met een verlening in t Blue Ocean resort. Wij zij 56 en 51 jaar en komen uit Best. Ook wij hebben er veel zin in en kijken echt uit naar 4 mei als het echt allemaal gaat beginnen. Ook wij zijn benieuwd wij er verder nog mee gaat met deze reis.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven