Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 26-10-2017

Carla Driessrn
29-03-2017 - 16:24 uur
Deze week deze fantastische rondreis geboekt. Ik en mijn dochter zullen deze reis samen gaan beleven. Wij kijken hier nu al naar uit. Wij zijn benieuwd wie onze reisgenoten zullen gaan worden. Op deze manier al een beetje voorpret en kennismaken met elkaar.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Lilian
16-10-2017 - 11:44 uur
Hallo, nog 10 dagen te gaan voor vertrek naar het mooie Vietnam.
Wij gaan met z'n 3-en mee!!
Mijn man Ger, vriendin Marlo en ikzelf Lilian.
Zelf maak ik me wel ongerust na de overstromingen en aardverschuivingen in Vietnam.
Tot 26 oktober 👋

RE: Coby de Vroomen
12-09-2017 - 17:40 uur
Ja ook ik heb deze reis geboekt en heb er reuze zin in. Het is mn eerste reis met Fox dus ben reuze benieuwd wie er allemaal meegaan.
Graag zou ik met deze mensen kennis willen maken. Stuur maar een mailtje als u wilt. Groetjes en bedankt.
RE: Carla Driessen
10-09-2017 - 09:17 uur
Hallo. Ik (Carla) ga 26-10 samen met mijn dochter Kyra de rondreis maken. We zijn benieuwd wie er ook mee gaan. We komen zelf uit Didam.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven