Vietnam

Vietnam Groepsreizen

25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 20-11-2017

Patrick Van Beveren
25-03-2017 - 13:06 uur
Wij zijn Patrick en Danielle, we komen uit Belgie en we kijken al uit naar onze reis naar Vietnam in november 2017. Wie gaat er nog mee? Het is onze tweede reis met Fox. 2 Jaar geleden zijn we naar Thailand geweest en dat was heel goed, dus we hebben vertrouwen in Fox :)
Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: Danielle
16-11-2017 - 19:41 uur
nog 4 keer slapen, kriebels in mijn buik! Ben benieuwd naar onze groep. Tot maandag...
RE: Anja en Piet
03-09-2017 - 16:03 uur
De reis is kennelijk vol. 30 personen, een hele club.
RE: Mia en Chris
04-08-2017 - 15:54 uur
Wij zijn twee dames Mia en Chris en komen uit Mechelen ( Belgie ) Wij verheugen ons op onze derde Fox reis. Wij wachten nog op bevestiging van boeking.
Eerder hadden wij een privéreis in Sri Lanka en vorig jaar de groepsreis in Thailand. De groepsreis is ons reuze meegevallen vandaar terug naar de groepsreis.
RE: Anja en Piet
02-08-2017 - 14:37 uur
Wij zijn ook vd partij en hebben er veel zin in. Wij zijn al eens in Azië geweest, maar dat was niet met groepsreis. De reviews maken ons nieuwsgierig en verwachtingsvol. Tot november allemaal😎✈️😁
RE: Danielle
28-06-2017 - 11:38 uur
Blijkbaar zijn we al met 16 :)

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven