Vietnam

Vietnam Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam

Vertrek: 01-09-2017

Ruth
13-06-2017 - 22:53 uur
Beste medereizigers,

Vandaag hebben wij, Waut en Ruth (34 en 29), deze gave reis geboekt. We zijn erg benieuwd wie er nog meer gaan op deze datum. Daarnaast zijn we ook benieuwd hoe jullie het visum gaan regelen. Wij denken eraan om deze ter plekke aan te gaan vragen omdat dit een stuk goedkoper is. Ideeen?

Groetjes Waut en Ruth
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Tim
19-06-2017 - 16:25 uur
Hallo Waut en Ruth,

Ook ik (31) en mijn vriendin (27) gaan mee op deze onvergetelijke trip. Wij regelen ons visum van te voren bij de ambassade in Den Haag en plakken hier gelijk een leuke dag shoppen aan vast ;)

Bij de ambassade sta je binnen een uur buiten met je visum, hoef je niet een paspoort op te sturen en sta je niet in Vietnam in de rij op het vliegveld. Meerdere keuzes, misschien heb je er iets aan.....

Groet Tim
RE: Tessa
16-06-2017 - 13:38 uur
Hallo Waut en Ruth,

Ik (24) ga samen met een collega (27) ook mee op deze reis.
Wij hebben bij de boeking aangegeven dat Fox het visum regelt. Ook aangezien je ter plekke op het vliegveld waarschijnlijk niet heel veel tijd hebt en dan de hele groep zou moeten wachten.

Groetjes,
Tessa

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven