Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 02-11-2017

Marieke camp
19-07-2017 - 19:09 uur
Wij willen een visum via internet aanvragen.Hebben we de tijd om het op de luchthaven van Vietnam op te halen? Zijn er meerdere die het zo doen? Groetjes Marieke
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Marieke camp
30-07-2017 - 12:54 uur
Bedankt Laura.Ik laat het door Fox regelen het visum.Zo ga ik ook niet gestresst op vakantie.groetjes
RE: laura
30-07-2017 - 12:43 uur
Wij zijn een dagje naar den Haag geweest om te shoppen en hebben dit gecombineerd met een bezoekje aan de vietnamese ambassade daar. Binnen een uurtje stonden we weer buiten met het visum in onze paspoorten. Het schijnt sneller te gaan dan wanneer je in Vietnam op het vliegveld je visum wilt regelen.Mocht je dat toch wel willen doen hou er dan rekening mee dat je het visum in contanten moet betalen (dollar!). Althans, dit hoorde ik van iemand die ik sprak bij de ambassade, of het echt zo is weet ik niet..

groet, laura

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven