Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 12-09-2017

Ed en Loes Ravestein
30-07-2017 - 17:52 uur
Hallo wij zijn Ed en Loes, we zijn al meerdere keren met Fox op reis geweest.
Dit is de eerste keer naar Vietnam. Zijn er medereizigers die hier al meer ervaring mee hebben?
We kijken heel erg naar deze reis uit. Tot 12 september.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Gerdie
30-08-2017 - 15:13 uur
Hoi,
Wij gaan ook met ons 3 tjes (samen met onze zoon )voor de eerste keer naar Vietnam, hebben geen ervaring met Fox reizen, dit is onze eerste bus reis, andere jaren reisden wij gewoon onder ons met n huur auto of vorig jaar met n prive chauffeur, dus wij zijn heel benieuwd hoe ons dit gaat bevallen.
Wij hebben er zin in,kunnen langzaam af gaan tellen
RE: Joke en Frank Provoost
07-08-2017 - 11:50 uur
Hallo Ed, Loes en Nicole,

Ook wij melden ons als jullie reisgenoten. Ook wij voor eerst naar Vietnam. Ook vaker met Fox gereisd. Hoop dat het een fijne en voor allen prettige reis gaat worden. We verheugen ons erop.

Tot dan,
Joke & Frank Provoost
RE: Nicole
30-07-2017 - 22:36 uur
Hallo Ed en Loes,

Wij gaan ook 12 september dezelfde rondreis maken, maar zijn nog niet eerder in Vietnam geweest. Wel ook meerdere keren met Fox op vakantie geweest en al veel mooie verhalen gehoord over Vietnam dus we gaan het zien, het begint al op te schieten...

Groetjes Ria

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven