Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 24-08-2017

Beste van Vietnam 2017/ Vertrek 24 augustus 2017
06-08-2017 - 21:20 uur
Hallo allemaal,

Wij zijn Frank (28jr) en Franciska (29jr) en hebben de reis het beste van Vietnam geboekt. Over een kleine 18 dagen is het zover. Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

Groet,
Frank en Franciska
Er zijn 8 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 8
RE: Paul
15-08-2017 - 12:19 uur
Hoi hoi, leuk om alvast wat namen te kennen van onze medereizigers. Wij zijn Paul & Petra en we kijken echt uit naar deze veelbelovende reis! Voor ons begint het avontuur iets eerder omdat we eerst naar Sapa gaan!
Tot ziens in Hanoi😀
Groetjes, Paul & Petra
RE: Frank en Franciska
08-08-2017 - 06:07 uur
Wat leuk om te lezen!
Welkom Albert, Michel, Mark en Marieke!
RE: Marieke
07-08-2017 - 23:37 uur
Hoi allemaal, ook wij, Mark (32) en Marieke (28), gaan mee met deze reis! Wij hebben er zin in! Tot snel! Groetjes!
RE: Albert en Michel
07-08-2017 - 22:34 uur
Hallo!

Wij zijn Albert (24) en Michel (25). Twee kameraden uit het Noorden van het land en hebben ook de reis naar Vietnam geboekt. Het is voor ons beide de eerste verre reis/groepsreis en we hebben er zin in!

Groeten,

Albert en Michel
RE: Mark en Eline
07-08-2017 - 20:50 uur
Nee onze tropen-ervaring beperkt zich tot een kort verblijf in Maleisië , Singapore en Bin Tan. Ook een groepsreis is voor ons een nieuw fenomeen. Het lijkt ons relaxed en gezellig.
Groeten, Mark en Eline
RE: Frank en Franciska
07-08-2017 - 20:20 uur
Eline* sorry typefoutje :P
RE: Frank en Franciska
07-08-2017 - 18:11 uur
Ha Mark en Elina,

Wat leuk om te lezen! Wij komen uit Vianen (Utrecht)
Zijn jullie al eerder in Vietnam geweest of ook de eerste keer?

Groet, Frank en Franciska
RE: Mark en Eline
06-08-2017 - 23:05 uur
Beste Frank en Fransciska,

Leuk om vast wat namen van medereizigers te lezen!
Wij verheugen ons ook erg op de reis en hebben dagelijks voorpret.

Met vriendelijke groeten en tot 24 augustus!

Eline en Mark (Arnhem)

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven