Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 01-03-2018

Hans en Antoinette
15-09-2017 - 22:30 uur
Dag, wij reizen 1-3-2018. zijn er nog meer mensen die ook de 6 dagen Cambodja erachteraan hebben geboekt?
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Nico Andeweg
05-01-2018 - 09:17 uur
Hallo allemaal, Wij Nico (57) en Magda ( 60 ) zijn ook van de partij. Nog enkele weken dan is t zo ver we kunnen niet wachten...... Cambodja gaan wij niet mee naar toe .. Groeten Nico en Magda
RE: Esther
04-01-2018 - 18:35 uur
Hallo allemaal, Wij (Rick en Esther) zijn ook van de partij. Gelukkig inmiddels nog maar 2 maanden, we kunnen niet wachten...... Cambodja ben ik aantal jaren geleden al geweest. Was ook super mooi en indrukwekkend. Groeten Esther
RE: Pim en adrie van egmond
26-11-2017 - 19:18 uur
Hoi, wij pim (61/62 jaar jaja) en adrie (58) gaan ook deze reis maken. Hij lijkt ons prachtig en we hebben er zin in. Nog ongeveer 3 maandjes wachten. Groetjes.

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven