Vietnam

Vietnam Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam

Vertrek: 05-10-2017

Yvonne
01-09-2017 - 16:30 uur
Beste reisgenoten,
Over iets meer dan een maand is het zover en gaan wij samen met jullie deze mooie reis maken. Wij Frans 59 en Yvonne 54 komen uit het westen van het land en zijn benieuwd wie er nog meer meegaan. Het is onze 5e reis met fox en gaan voor het eerst naar Vietnam. Hebben jullie er ook zoveel zin in?
Het zou leuk zijn om op deze manier alvast wat kennis met elkaar te maken.
Graag horen we van jullie.
Groetjes,
Frans en Yvonne
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Alyssa
07-09-2017 - 20:19 uur
Ook wij gaan mee op deze reis. Ik Alyssa (27) en mijn man Mike (28) hebben er erg veel zin in. Dit is onze tweede reis met Fox, vorige jaar Thailand gezien en dit is zo goed bevallen dat we dit jaar voor Vietnam gaan. Wij wonen in omstreken Utrecht.

Komende weken de laatste spullen halen en dan genieten! Hebben er nog meer mensen een verlenging bij gedaan?

Groetjes,
Alyssa
RE: Arnold
04-09-2017 - 21:50 uur
Ook wij gaan op 5 oktober a.s. mee naar Vietnam
Wij zijn Marian (62) en Arnold (63) Wij wonen eveneens in het Westen van het land en kijken met veel spanning uit naar deze reis. Het is voor ons alweer de zoveelste reis met Fox. (Mexico,Indonesie, Jordanie)
Wij ontmoeten elkaar vast wel in Vietnam of eerder in het vliegtuig
Tot dan
RE: Jannicke
03-09-2017 - 17:45 uur
21-daagse groepreis Beste van Vietnam 2017

reisleiders: Ester en Zin

Heel fijne reis gehad met zoveel extra's, dit met dank aan Ester en Zin.
De hele reis is tot in de puntjes goed georganiseerd!
Zeer vriendelijke mensen en land heeft heel veel te bieden: natuur, cultuur, geschiedenis, ...
Ook het eten viel heel goed mee, altijd lekker en genoeg voorzien.

Zeker een aanrader!! 10/10

Rondreis Vietnam - Maak een groepsreis door het land van de rijzende draak!

Het land van de rijzende draak, het land van wat en rijstvelden: een rondreis door Vietnam is een bijzondere belevenis. Tijdens de Vietnam rondreis laten wij alle hoogtepunten van dit land zien en zorgen we voor een complete reiservaring. Geniet van de prachtige natuur, het smaakvolle eten, de lieve bevolking en alles wat dit land nog meer te bieden heeft! 

Hoogtepunten groepsreis Vietnam

De vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Vietnam zijn niet in één adem te noemen. Een bezoek aan de koloniale stad Hanoi, de hoofdstad van het land, met oude pagodes, bomenrijke boulevards en kleurrijke markten. Proef hier ook van het heerlijke 'streetfood' een aanradertje! Maar een varend bezoek aan de indrukwekkende Mekong Delta staat ook op het programma tijdens een groepsrondreis in Vietnam. Er zijn ook prachtige stranden in Vietnam waar u heerlijk kunt relaxen tijdens de rondreis in Vietnam.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Wij bieden niet alleen rondreizen in Vietnam, maar ook een gecombineerde rondreis Vietnam & Cambodja met de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen met een heel eigen karakter. Verken Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, per cyclo, het traditionele vervoersmiddel en neem een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang. Een unieke reis, waarbij u midden in de cultuur terecht komt.

Een compleet georganiseerde rondreis

Iedere groepsrondreis in Vietnam wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die heel graag de mooiste plekjes van Vietnam laat zien. Alle overnachtingen zijn geregeld, inclusief ontbijt en veel excursies zijn bij ons al inclusief. Verder bieden wij voor de rondreis in Vietnam een aantal optionele excursies aan.

Ga met ons mee naar Vietnam

Ga met ons mee en beleef een bijzondere Vietnam rondreis. Van het smaakvolle eten tot prachtige rijstvelden, een groepsrondreis in Vietnam is op alle fronten onvergetelijk! En wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast een groepsreis bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis. Of ga gezellig mee met een singlereis in Vietnam. Genoeg keuzemogelijkheden en genoeg redenen om te kiezen voor een reis in dit prachtige land!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven