4-daags verblijf Sapa

Het is mogelijk de rondreis vooraf te verlengen met deze 4-daagse verlenging (drie nachten) naar Sapa.

Dagprogramma

Dag 1 Hanoi - Lao Cai

Bij aankomst wordt u opgehaald op de luchthaven door een chauffeur en wordt u naar het  hotel in Hanoi gebracht. De middag is ter vrije besteding en kunt u bijkomen van de vlucht. In de avond zal onze gids u ophalen bij hotel lobby en heeft u een transfer naar het station van Hanoi. Daar neemt u de eenvoudige nachttrein naar Lao Cai. In de trein zijn ligplaatsen voor u gereserveerd in een cabine voor 4 personen. 

Het hotel in Hanoi is beschikbaar vanaf circa 14 uur tot 18 uur.

Dag 2 Lao Cai - Sapa

U komt vanochtend vroeg aan in Lao Cai, vanaf hier wordt u naar Sapa gebracht voor het ontbijt. Daarna maakt u wandeltocht naar de bergstammen van Cat Cat , Ta Van en Cau May. Tijdens onze tocht naar een aantal dorpjes gelegen in de vallei beneden Sapa, ontmoeten we de lokale bevolking, zoals de Red Zao, Hmong en de Tay, die onderweg zijn van en naar Sapa. De lunch is vandaag inclusief en vanavond overnacht u in een hotel in Sapa stad.

Dag 3 Sapa - Ta Phin - Lao Cai

In de ochtend maken we een prachtige wandeling naar Ham Rong Mountain vanwaar we een panoramisch uitzicht hebben over Sapa en zijn indrukwekkende omgeving. Na de lunch (exclusief) rijdt u de stad uit en maakt u een wandeling van ongeveer een uur naar Ta Phin, de thuisbasis van de Zao gemeenschap. Na dit bezoek wordt u naar het station van Lao Cai gebracht voor de nachttrein terug naar Hanoi.

Dag 4 Hanoi

Zeer vroeg in de ochtend aankomst op het station van Hanoi. U wordt opgehaald door een chauffeur die u naar uw hotel in Hanoi brengt voor het ontbijt en de dagkamer. Later die dag begint uw vervolg rondreis na deze verlenging vooraf. In de tussentijd kunt u op eigen gelegenheid vast Hanoi verkennen.

Inclusief

 • Transfer van de luchthaven naar het hotel in Hanoi
 • Dagkamer in Hanoi op dag 1 (vanaf circa 14 uur tot 18 uur)
 • Nachttrein Hanoi - Lao Cai
 • Eén overnachting in Sapa op basis van logies-ontbijt en lunch
 • Nachttrein Lao Cai - Hanoi
 • Transfer treinstation Hanoi - hotel Hanoi
 • Dagkamer in Hanoi op dag 4
 • Engelssprekende gids (reist niet mee tijdens de treinreizen)

Aandachtspunten

 • Het systeem boekt deze verlenging automatisch achteraf, echter is deze extra optie enkel vooraf te boeken. Een medewerker van onze afdeling reserveringen zal de boeking handmatig omzetten naar een verlenging voorafgaande aan de rondreis.
 • Indien je op 24 en/of 31 december 2020 in Vietnam verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie van de kosten van deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.
 • Minimum van twee personen
 • Indien je een groepsreis/single rondreis hebt geboekt, met Emirates vliegt én kiest voor een verlenging, dien je rekening te houden met een toeslag vanuit de luchtvaartmaatschappij van minimaal €83,- per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen).
 • Voor uw 4 daags Sapa verblijf heeft u een extra reistas nodig in verband met het vervoer ter plaatse. Meer informatie hierover ontvangt u bij de reisbescheiden.

Hotels

Sapa Center Hotel - Sapa

Midden in het centrum van het bergstadje Sapa ligt het Sapa Center hotel, direct aan het grote plein met zijn kenmerkende katholieke kerk. Het kleinschalige hotel biedt een intieme sfeer met eigen restaurant voor ontbijt en gezellige bar waar er heerlijke koffie kunt bestellen. In de directe omgeving van het hotel vind je vele mogelijkheden voor restaurants en winkels.
De prima kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, waterkoker en badkamer met bad of douche en toilet.

Prijzen

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 70,- p.p.