Single groepsreizen in Vietnam

Ontdek met ons hoogtepunten als Halong Bay, de Mekong Delta, Hoi An en maak een fietstocht door de rijstvelden.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels inclusief ontbijt.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Single groepsreizen in Vietnam

Singlereis Vietnam – Ga met ons mee naar veelbelovend Vietnam

Vietnam is een bestemming die bij veel mensen bovenaan het lijstje staat als het gaat om het maken van een reis. Wil jij samen met een gezellige groep singles dit land ontdekken? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een singlereis naar Vietnam. Een unieke reis van Noord- naar Zuid-Vietnam waarbij we de meest bijzondere hoogtepunten van dit land ontdekken.

Single reizen Vietnam: gevarieerde reizen

De mensen die al eens mee zijn geweest op een single vakantie naar Vietnam, zeggen het bijna allemaal: het is een hele gevarieerde reis en een onvergetelijke ervaring. Van schilderachtige stadjes tot fascinerende natuurlijk en een hele vriendelijke bevolking: we ontdekken het allemaal tijdens de single groepsreis in Vietnam. Een van de hoogtepunten is een verblijf in een gebied waar de bergstammen leven. En we overnachten op een heus schip in Halong Bay. Onze Vietnam single reizen zijn gewoon bijzonder!

Ga met ons mee

Ga met ons mee en ontdek de veelzijdigheid van Vietnam tijdens een singlereis. We laten je de verschillende kanten van dit land zien en zorgen ervoor dat je alles over dit land te weten komt. Ook bieden wij groepsreizen naar Vietnam aan en individuele rondreizen naar Vietnam. Bekijk de mogelijkheden en boek de reis die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.