Single groepsreis Veelbelovend Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

129 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 11-10-2018

Vietnam ervaren als een afwisselend land mooie natuur en cultuur en de drukte van de steden.

Wat leuk is om mee te maken, maar je moet er wel vroeg voor op! Is het sporten in de parken in Hanoi en Sagion, je staat versteld hoeveel mensen s'morgens vroeg aan het sporten zijn.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 10-10-2018

Fantastisch. Mai Chau, Halong Bay en Hoi An echt top

Ik zou de verlenging alleen boeken tijdens hoogseizoen. Was echt heel rustig!!!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-10-2018

Mooie en indrukwekkende reis in fantastisch Vietnam

Mooie reis waarbij Vietnam in alle facetten voorbij komt. Reisleider Hendrik van Fox is de slagroom op de taart met zijn kennis van Vietnam en mooie verhalen. Zijn no nonsense aanpak heeft deze reis zeer relaxed gemaakt en wist voor iedereen deze reis tot een mooi avontuur te maken. Vietnam is een pareltje in Azie, van Halong Bay tot Hanoi en alle andere plekken die wij bezocht hebben.

Dhr. M
8,6
Toegevoegd op: 09-10-2018

Geweldige vakantie super mooi land

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 09-10-2018

Het was een reis die ik niet zo snel zal vergeten, qua natuur, eten, bevolking en de reisgenoten.

Mai Chau, Halong Bay, Hué, Hoi An, Cu Chi tunnels, Mekong Delta en Can Tho zijn de moeite waard om te bezichtigen. Hoi An is een echte aanrader.

Dhr. V - Enschede
8,6
Toegevoegd op: 08-10-2018

Veelbelovend Vietnam maakt verwachtingen waar!

Druk reisprogramma,maar zeker de moeite waard. Heel veel verschillende facetten van Vietnam kunnen zien. Al met al een super ervaring!

Mw. W - Breda
8,1
Toegevoegd op: 08-10-2018

Het is een mooie reis,heb heel veel mooie en indrukwekkende dingen gezien

Prachtige reis,zeer de moeite waard

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-10-2018

Super

zeer informatief

Dhr. T
9,0
Toegevoegd op: 07-10-2018

indrukwekkend

Het chaotische verkeer in met name de grote steden (Hanoi, Saigon) en met name de scooters en de brommers, die overal en tussendoor willen inhalen. Als voetganger ben je in het verkeer min of meer vogelvrij. Het is in het begin even wennen, maar als je goed uitkijkt is het wel te doen. Halong-bay is een aanrader en verder bezoek aan de tunnels.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 07-10-2018

Een mooie afwisselende reis, waarmee je in korte tijd kennismaakt met Vietnam

Veel gezien in korte tijd. Er is veel inbegrepen in de reis, zoals een stadstour of een diner. De fooienpot lijkt hoog, maar daarvoor krijg je ook nog extra lunches en misschien zelfs een fietstochtje. Af en toe is er vrije tijd om zelf op pad te gaan, meer dan voldoende. De reisleider kan veel bijdragen aan de reis door veel over het land en zijn geschiedenis te vertellen.

Anoniem
Terug naar boven