Single groepsreis Veelbelovend Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

108 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 03-01-2018

Een erg leuke en afwisselende reis met alle bekangrijke hoogtepunten van Vietnam

Een erg leuke reis van Hanoi naar Saigon met alle belangrijke hoogtepunten in één reis. Wat de reis ook erg leuk maakt is de diversiteit in vervoer en accomodaties.

Dhr. van O - Hoogvliet Rotterdam
10,0
Toegevoegd op: 03-01-2018

een mooie reis in een mooi land, bijzonder en afwisselend.

heel leuk vond ik dat onze reisleider, Albert, een drone had, waarmee hij de mooiste filmpjes maakte, van onze fietstochtjes, wandeling, boottocht, en deze vaak de volgende dag al klaar had en naar onze smartphone stuurde, super!!

Mw. van D - Sint Nicolaasga
10,0
Toegevoegd op: 28-12-2017

Een mooie, gevarieerde reis waarbij je de Vietnamese cultuur en geschiedenis goed leert kennen

Een mooie reis waarin je heel veel ziet en doet. Met name bij de fietsexcursies zie je veel van het lokale leven, dingen die je normaal gezien niet zo snel ziet. Een goede combinatie van cultuur en natuur, stad en platteland. Het Hanoi hotel (gevangenis), de Cu Chi tunnels en het oorlogsmuseum in Ho Chi Minh City zijn erg indrukwekkend. De reis was perfect geregeld, overal waar we kwamen stond alles klaar, we hoefden nooit te wachten. Er waren genoeg opties om af en toe je eigen plan te trekken, mocht je daar behoefte aan hebben. Zowel de lokale gids als reisleider Albert hebben heel veel verteld over Vietnam, de cultuur, gebruiken en tradities waardoor je Vietnam echt leert kennen. Ook 's avonds had Albert volop tips voor leuke restaurantjes, of nam hij je er zelf mee naar toe. In het noorden was het soms wat fris in december met veel bewolking/mist (lange broek en vest), in het zuiden was het wel lekker warm. Kortom, een top reis!

Mw. van K - 'S-Gravenhage
9,0
Toegevoegd op: 22-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van den B - 'S-Hertogenbosch
9,5
Toegevoegd op: 22-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. W - Zuidland
10,0
Toegevoegd op: 22-12-2017

Geweldig afwisselende reis in prettig reistempo.

Reisleider Albert is fantastisch! Mooie combinatie van steden, natuur en platteland. Verlenging aan het strand is een aanrader. Fiets excursies zeker doen, dan zie je echt de locals en hoe zij leven. Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Alles was tot in de puntjes geregeld door Reisleider Albert. Zeer gezellige en vakkundige reisleider: 10+!

Mw. G - Haarlem
9,0
Toegevoegd op: 21-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. E - Helmond
10,0
Toegevoegd op: 19-12-2017

Een fantastische diverse reis om in korte tijd kennis te maken met het hedendaagse Vietnam

Wat deze reis zo leuk maakte is de diversiteit. Er wordt zowel overnacht in de trein, op een boot als gewoon in een hotel en je krijgt op diverse manieren een inkijkje in het dagelijks leven van de Vietnamees. Tijdens deze reis hebbben we ons echt ondergedompeld in de Vietnamese cultuur. Mede door onze top reisleider Albert die ons veel achtergrondinformatie over de Vietnamese cultuur heeft gegeven en persoonlijke tips over onder andere leuke restaurantjes en bezienswaardigheden. Het fietstochtje door de rijstvelden in Mai Chau en de kookworkshop in Hoi An zijn wat mij betreft echte aanraders!

Mw. H - Zwolle
10,0
Toegevoegd op: 19-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de J - Alkmaar
8,6
Toegevoegd op: 19-12-2017

Een afwisselende, mooie en goed verzorgde reis

Mw. van L - Loon Op Zand
Terug naar boven