Alles over luchtvaartmaatschappijen en luchthavens

Vliegen met FOX

Wij vliegen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

Wij doen er echt alles aan om er voor te zorgen dat uw reis zo goed mogelijk verloopt. Wanneer u een reis bij ons boekt, vliegt u naar uw bestemming met de beste luchtvaartmaatschappijen. FOX vliegt bij voorkeur en waar mogelijk rechtstreeks naar de bestemming om de CO2 uitstoot te minimaliseren. 

FOX & KLM
Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, TV-series en muziek aan.

En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

De Boeing 787 Dreamliner
Uitgerust en energiek aankomen op de plaats van bestemming? Ervaar het comfort van de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van KLM, met bijzonder veel aandacht voor uw comfort.

Nóg meer comfort in de Dreamliner door:
 • Moodlightning, een high-tech verlichtingssysteem dat zonsopgang en zonsondergang simuleert.
 • Grotere bagagebakken met meer ruimte voor uw persoonlijke eigendommen.
 • Een aangepaste cabinedruk waardoor het lichaam meer zuurstof opneemt en u zich tijdens én na de vlucht prettiger en energieker voelt.In de World Business Class heeft u nog meer rust en privacy. Uw stoel biedt direct toegang tot het gangpad en verandert met een eenvoudige druk op de knop in een uiterst comfortabel full flat bed.

KLM Busservice
Woont u in (omgeving) Nijmegen, Arnhem, Einhoven of Maastricht  en vliegt u vanaf Schiphol? Reis dan gratis en comfortabel naar de luchthaven – en weer retour – met de KLM Busservice. 

Uw voordeel

 • U bespaart op kosten voor vervoer naar Schiphol en retour naar huis.
 • Uw bagage kunt u kwijt in het bagagevak onderin de bus.
 • U reist comfortabel in een stoel die achterover kan.
 • Aan boord van de bus is gratis Wi-Fi aanwezig.
 • Koffie, thee, water en de Holland Herald veraangenamen uw reis.
 • Heeft de bus onverhoopt vertraging? KLM boekt u kosteloos om. De chauffeur heeft rechtstreeks contact met Schiphol.

Deze busservice is alleen mogelijk in combinatie met uw KLM, Air France of Delta Airlines ticket en dient gelijk bij boeking te worden aangegeven. De actuele vertrek en aankomst tijden vindt u terug op het 'extra's' tabblad van uw reis.

Economy Comfort
Meer beenruimte, een stoelleuning die verder naar achteren kan én als eerste het vliegtuig verlaten. Dat is Economy Comfort. Vliegt u in Economy Class en wilt u nét wat meer ruimte? Dan heeft KLM het perfecte aanbod: Economy Comfort. Voorin het vliegtuig bevindt zich de Economy Comfort-zone met extra luxe zitplaatsen:

 • U heeft extra beenruimte (tot 84 cm).
 • Uw rugleuning kan (tot twee keer) verder naar achteren.
 • U kunt na landing als eerste van boord, want u zit in de voorste rijen van de Economy Class.

Direct te boeken
U kunt Economy Comfort reserveren direct bij de boeking of later via ‘Mijn Reis’ (voorheen: ‘Manage mijn Boeking’), zolang er stoelen beschikbaar zijn: 

 • Toeslag van € 10 voor korte vluchten, € 25 voor langere vluchten binnen Europa.
 • Toeslag van € 60 tot € 150 voor intercontinentale vluchten, afhankelijk van de vluchtduur.
 • Kortingsregelingen voor Premium-passagiers en Flying Blue-deelnemers.

Bekijk hier een overzicht van de reizen die vannaf de luchthavens vertrekken.

Park, Sleep & Fly

Zonder zorgen uw vlucht op Schiphol halen? Overnachten in het Courtyard by Marriott hotel bij Schiphol biedt u nog meer voordeel.

Lees meer