Vanuit Nederland prima te bereiken

Welkom op Düsseldorf

Locatie

Ten noorden van Düsseldorf ligt de relatief kleine, maar ruim opgezette luchthaven van Düsseldorf. Deze luchthaven is ook vanuit Nederland goed te bereiken via Autobahn 3 en 44. We adviseren u de verkeersinformatie goed in de gaten te houden, omdat de reistijd door wegwerkzaamheden of files soms flink op kan lopen. 

Parkeren op luchthaven Düsseldorf

Als uw vakantie op de luchthaven van Düsseldorf begint en u wilt terplekke parkeren, kunt u kiezen uit langparkeren via P23, P24 of P25. U kunt van tevoren zien hoeveel parkeerruimte er nog vrij is en eenvoudig via Internet reserveren. 

Meer informatie over parkeren op Düsseldorf. 

Informatie voor treinreizigers

Wanneer u per ICE-trein reist, zijn er opstapmogelijkheden in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Vanuit heel Nederland kunt u met het ICE-ticket gebruik maken van de NS om deze opstappunten te bereiken of van daaruit weer terug te reizen naar huis. 

De ICE stopt op Düsseldorf Flughafen. Vanaf hier reist u eenvoudig met lijn 11 van de S-Bahn (de tram) naar de vertrekhal. 

Inchecken bij Emirates

Bij de vertrekhal staan borden van de diverse luchtvaartmaatschappijen, helaas staan Emirates hier niet op. U dient naar binnen te gaan bij het bord Abflug B.C. 

De incheckbalies van Emirates zijn nrs 175 t/m 180. De ticketingdesk van Emirates bevindt zich hier recht tegenover. De incheckbalies zijn 3 uur voor vertrek geopend.

Reizen met vertrek vanaf Düsseldorf