Nationale luchthaven van Nederland

Schiphol

Over Schiphol

Schiphol ligt in de Haarlemmermeer tussen Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp en is goed aan te rijden via de rijksweg A4.

Kom je familie of vrienden ophalen of wil je iemand wegbrengen en afzetten vlak voor de Vertrekhal? Schiphol heeft hiervoor speciale stop- en parkeerplaatsen aangelegd.

Treinstation Schiphol ligt pal onder de luchthaven. Op het perron tref je gratis bagagewagens aan. Via Schiphol Plaza loop je direct naar de vertrek- en aankomsthallen.

Lees meer info over ophalen & wegbrengen

Vluchttijden vertrekkende en aankomende vluchten

Blijf altijd op de hoogte van de actuele vliegtijden via de website van Schiphol. Je vindt een compleet vliegschema van alle vertrekkende, maar ook aankomende vliegtuigen op het vliegveld. Schiphol biedt reizigers en bezoekers een handige App aan.

Blijf op de hoogte van je vertrekkende of aankomende vlucht vanaf en op Amsterdam Airport Schiphol.

Winkelen op Schiphol

Op Schiphol kun je overdekt winkelen in meer dan 100 winkels. Er is keuze uit exclusieve winkels die dagelijks geopend zijn. Ook na de de paspoortcontrole vind je een veelheid van exclusieve winkels, restaurants en gezellige bars.

Sealen

Voor vertrek kun je je bagage door Seal & Go laten sealen. Zo beveilig je je koffer tegen beschadigingen en het ongewenst openmaken van je koffer. Seal & Go pakt je bagage in met een laag folie en beschermd zo bijna alle soorten bagage zoals koffers, reistassen, rugtassen en golftassen.

Reizen met vertrek vanaf Schiphol

Park, Sleep & Fly

Zonder zorgen je vlucht op Schiphol halen? Overnachten in het Courtyard by Marriott hotel bij Schiphol biedt nog meer voordeel.

Lees meer