Wij vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen

Wij vliegen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

Wij doen er echt alles aan om er voor te zorgen dat je reis zo goed mogelijk verloopt. Wanneer je een reis bij ons boekt, vlieg je naar je bestemming met de beste luchtvaartmaatschappijen. FOX vliegt bij voorkeur en waar mogelijk rechtstreeks naar de bestemming om de CO2 uitstoot te minimaliseren.

KLM

Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats.

Etihad

Etihad

Etihad biedt directe vluchten van Amsterdam naar Abu Dhabi en naar meer dan 40 bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Australië. Etihad gelooft dat je ervaring met hen precies dat moet zijn – die van jou.

Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways is een internationale luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Hong Kong. De airline vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam naar Hong Kong met als groot pluspunt de ideale vertrek- en aankomsttijden.

Emirates

De officiële luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates startte zijn eerste regionale vluchten vanuit Dubai in oktober 1985 en zijn sindsdien uitgegroeid naar 100 bestemmingen in 60 landen.

Garuda Indonesia

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3–3–3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Medan op Sumatra. Laat je bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”.