Wij vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen

Wij vliegen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

Wij doen er echt alles aan om er voor te zorgen dat uw reis zo goed mogelijk verloopt. Wanneer u een reis bij ons boekt, vliegt u naar uw bestemming met de beste luchtvaartmaatschappijen. FOX vliegt bij voorkeur en waar mogelijk rechtstreeks naar de bestemming om de CO2 uitstoot te minimaliseren.

KLM

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats.

Etihad

Etihad

Etihad biedt directe vluchten van Amsterdam naar Abu Dhabi en naar meer dan 40 bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Australië. Etihad gelooft dat uw ervaring met hen precies dat moet zijn – die van u.

Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways is een internationale luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Hong Kong. De airline vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam naar Hong Kong met als groot pluspunt de ideale vertrek- en aankomsttijden.

Emirates

De officiële luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates startte zijn eerste regionale vluchten vanuit Dubai in oktober 1985 en zijn sindsdien uitgegroeid naar 100 bestemmingen in 60 landen.

Garuda Indonesia

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3–3–3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Medan op Sumatra. Laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”.