Met KLM begint jouw vakantie al aan boord

KLM

FOX & KLM

Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats.

Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt je onder meer de nieuwste films, TV-series en muziek aan.

En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

De Boeing 787 Dreamliner


Uitgerust en energiek aankomen op de plaats van bestemming? Ervaar het comfort van de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van KLM, met bijzonder veel aandacht voor comfort. KLM heeft 13 Boeing 787-9’s in de vloot. Deze ‘Dreamliners’ kregen hun bijnaam na een wereldwijde wedstrijd die Boeing hield in 2003. Ver vliegen is geen probleem voor de Dreamliner, want dit type is erg zuinig. Dit vliegtuig kan tot wel 8,500 nautische mijlen vliegen. Een ‘technisch wonder’, waar honderden ingenieurs van over de hele wereld samen aan gewerkt hebben.

Je ervaart dit comfort van de Boeing 787-9 - Dreamliner door:
 • Moodlightning, een high-tech verlichtingssysteem dat zonsopgang en zonsondergang simuleert.
 • Grotere bagagebakken met meer ruimte voor je persoonlijke eigendommen.
 • Een aangepaste cabinedruk waardoor het lichaam meer zuurstof opneemt en je je tijdens én na de vlucht prettiger en energieker voelt.
 • De World Business Class ademt nog meer rust en privacy. Je stoel biedt direct toegang tot het gangpad en verandert met een eenvoudige druk op de knop in een uiterst comfortabel full flat bed.

KLM Busservice

Gratis busservice KLM

Woon je in (omgeving) Nijmegen, Arnhem, Einhoven of Maastricht  en vlieg je vanaf Schiphol? Reis dan gratis en comfortabel naar de luchthaven – en weer retour – met de KLM Busservice.

Jouw voordeel

 • Je bespaart op kosten voor vervoer naar Schiphol en retour naar huis.
 • Jouw bagage kun je kwijt in het bagagevak onderin de bus.
 • Je reist comfortabel in een stoel die achterover kan.
 • Aan boord van de bus is gratis Wi-Fi aanwezig.
 • Koffie, thee, water en de Holland Herald veraangenamen je reis.
 • Heeft de bus onverhoopt vertraging? KLM boek je kosteloos om. De chauffeur heeft rechtstreeks contact met Schiphol.

Deze busservice is alleen mogelijk in combinatie met je KLM, Air France of Delta Airlines ticket en dient gelijk bij boeking te worden aangegeven. De actuele vertrek en aankomst tijden vind je terug op het 'extra's' tabblad van je reis.

Economy Comfort

Meer beenruimte, een stoelleuning die verder naar achteren kan én als eerste het vliegtuig verlaten. Dat is Economy Comfort. Vlieg je in Economy Class en wil je nét wat meer ruimte? Dan heeft KLM het perfecte aanbod: Economy Comfort. Voorin het vliegtuig bevindt zich de Economy Comfort-zone met extra luxe zitplaatsen:

 • Je heeft extra beenruimte (tot 84 cm).
 • Je rugleuning kan (tot twee keer) verder naar achteren.
 • Na landing kun je eerste van boord, want je zit in de voorste rijen van de Economy Class.

Direct te boeken bij FOX
Je kunt voor Economy Comfort kiezen tijdens het boekingsproces op de FOX Website of dit eventueel later op de website van KLM bijboeken. Er is dan wel kans op beperktere beschikbaarheid.

Boeken bij KLM
Na het bevestigen van je reis door FOX kun je via de website van KLM > Mijn Reis, een stoel of een upgrade van je stoel kiezen, zolang er stoelen beschikbaar zijn. Je heeft hiervoor de boekingscode uit je FOXBOX nodig. Deze vind je 45-60 dagen terug bij de deelnemersgegevens.

Er zijn wel kosten verbonden aan het kiezen van je stoel/upgrade:

 • Toeslag van € 10 voor korte vluchten, € 25 voor langere vluchten binnen Europa.
 • Toeslag van € 60 tot € 150 voor intercontinentale vluchten, afhankelijk van de vluchtduur.
 • Kortingsregelingen voor Premium-passagiers en Flying Blue-deelnemers.

Reizen met FOX & KLM

Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of naar een relaxte zonbestemming vliegt, FOX en KLM zorgen ervoor dat je vakantie aan boord al begint.

Reizen met KLM