Met KLM begint uw vakantie al aan boord

KLM

FOX & KLM

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats.

Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, TV-series en muziek aan.

En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

De Boeing 787 Dreamliner


Uitgerust en energiek aankomen op de plaats van bestemming? Ervaar het comfort van de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van KLM, met bijzonder veel aandacht voor uw comfort. KLM heeft 13 Boeing 787-9’s in de vloot. Deze ‘Dreamliners’ kregen hun bijnaam na een wereldwijde wedstrijd die Boeing hield in 2003. Ver vliegen is geen probleem voor de Dreamliner, want dit type is erg zuinig. Dit vliegtuig kan tot wel 8,500 nautische mijlen vliegen. Een ‘technisch wonder’, waar honderden ingenieurs van over de hele wereld samen aan gewerkt hebben.

U ervaart dit comfort van de Boeing 787-9 - Dreamliner door:
 • Moodlightning, een high-tech verlichtingssysteem dat zonsopgang en zonsondergang simuleert.
 • Grotere bagagebakken met meer ruimte voor uw persoonlijke eigendommen.
 • Een aangepaste cabinedruk waardoor het lichaam meer zuurstof opneemt en u zich tijdens én na de vlucht prettiger en energieker voelt.
 • In de World Business Class heeft u nog meer rust en privacy. Uw stoel biedt direct toegang tot het gangpad en verandert met een eenvoudige druk op de knop in een uiterst comfortabel full flat bed.

KLM Busservice

Gratis busservice KLM

Woont u in (omgeving) Nijmegen, Arnhem, Einhoven of Maastricht  en vliegt u vanaf Schiphol? Reis dan gratis en comfortabel naar de luchthaven – en weer retour – met de KLM Busservice.

Uw voordeel

 • U bespaart op kosten voor vervoer naar Schiphol en retour naar huis.
 • Uw bagage kunt u kwijt in het bagagevak onderin de bus.
 • U reist comfortabel in een stoel die achterover kan.
 • Aan boord van de bus is gratis Wi-Fi aanwezig.
 • Koffie, thee, water en de Holland Herald veraangenamen uw reis.
 • Heeft de bus onverhoopt vertraging? KLM boekt u kosteloos om. De chauffeur heeft rechtstreeks contact met Schiphol.

Deze busservice is alleen mogelijk in combinatie met uw KLM, Air France of Delta Airlines ticket en dient gelijk bij boeking te worden aangegeven. De actuele vertrek en aankomst tijden vindt u terug op het 'extra's' tabblad van uw reis.

Economy Comfort

Meer beenruimte, een stoelleuning die verder naar achteren kan én als eerste het vliegtuig verlaten. Dat is Economy Comfort. Vliegt u in Economy Class en wilt u nét wat meer ruimte? Dan heeft KLM het perfecte aanbod: Economy Comfort. Voorin het vliegtuig bevindt zich de Economy Comfort-zone met extra luxe zitplaatsen:

 • U heeft extra beenruimte (tot 84 cm).
 • Uw rugleuning kan (tot twee keer) verder naar achteren.
 • U kunt na landing als eerste van boord, want u zit in de voorste rijen van de Economy Class.

Direct te boeken bij FOX
U kunt voor Economy Comfort kiezen tijdens het boekingsproces op de FOX Website of dit eventueel later op de website van KLM bijboeken. Er is dan wel kans op beperktere beschikbaarheid.

Boeken bij KLM
Na het bevestigen van uw reis door FOX kunt u via de website van KLM > Mijn Reis, een stoel of een upgrade van uw stoel kiezen, zolang er stoelen beschikbaar zijn U heeft hiervoor de Boekingscode uit uw FOXBOX nodig. Deze vindt u 45-60 dagen terug bij de deelnemersgegevens.

Er zijn wel kosten verbonden aan het kiezen van uw stoel/upgrade:

 • Toeslag van € 10 voor korte vluchten, € 25 voor langere vluchten binnen Europa.
 • Toeslag van € 60 tot € 150 voor intercontinentale vluchten, afhankelijk van de vluchtduur.
 • Kortingsregelingen voor Premium-passagiers en Flying Blue-deelnemers.

Reizen met FOX & KLM

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of naar een relaxte zonbestemming vliegt, FOX en KLM zorgen ervoor dat uw vakantie aan boord al begint.

Reizen met KLM