Met FOX vliegt u de hele wereld over

Tien fascinerende wereldsteden

Kaapstad - Zuid-Afrika

Kaapstad 

Eén van de mooiste steden ter wereld is het bruisende en gastvrije Kaapstad in Zuid-Afrika. Een wereldstad met een schitterende ligging aan de voet van de imposante Tafelberg en de blauwe oceaan met heerlijke witte stranden en palmbomen. Vertrekpunt voor vele mooie routes door het land.

New York - Verenigde Staten

newyork

New York, de grootste stad van de Verenigde Staten, gelegen in de gelijknamige staat New York. New York City ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten, aan de monding van de Hudson rivier. Door de vele theaters, invloedrijke muziek, kunst, mode, restaurants en shoppingmogelijkheden is het altijd bruisende New York één van de meest spannende wereldsteden om te ontdekken.

Rio de Janeiro - Brazilië

riodejaneiro

Rio de Janeiro is de tweede stad in grootte van Brazilië en is een stad met een gevarieerde mix van bezienswaardigheden. Rio de Janeiro heeft een bergachtige decor, prachtige zandstranden, favela's en wolkenkrabbers.

Ontdek met FOX de bruisende stad Rio en de uitbundige bevolking, die bestaat uit een mengelmoes van culturen.

 

Tokyo - Japan

Tokyo

In Tokyo, Japan wonen 12 miljoen mensen, de straten en het openbaar vervoer zijn er altijd druk. In sommige wijken zoals Ueno en Asakusa treft u nog de sfeer en karakteristieken van het vervlogen Edo tijdperk aan.

Zo kunt u een bezoek brengen aan Japan zijn grootste heiligdom, de Meji Schrijn, deze schrijn vormt een eerbetoon aan Keizer Meiji en zijn vrouw, maar ook de Boeddhistische Asakusa Kannon tempel, in het historische hart van de stad, is een bezoek meer dan waard.

Bangkok - Thailand

bangkok

Bangkok is een paradijs in Thailand voor liefhebbers van lekker eten en shoppen, maar ook vooral voor cultuurliefhebbers. Ontdek de nachtmarkt van Patpong, relax tijdens een picknick in het Lumpini Park. Uiteraard bezoekt u het grote Koninklijke Paleis en de vele schitterende tempels zijn zeer de moeite waard. Of... ontdek de stad op de fiets of boot!

Sydney - Australië

sydney

Sydney is de grootste en meest levendige stad van Australië. Bezienswaardigheden als het Opera House en de Harbour Bridge zijn voorbeelden van de schoonheid van de stad. In Darlin Harbour ontdekt u vele musea en China Town. Ook het beroemde strand Bondi Beach, is eenvoudig met de ferry te bereiken en een bezoek meer dan waard.

Hong Kong - China

hongkong

De bruisende metropool Hong Kong is een wereld van verschil met de rest van China. Vooral de prachtige skyline is zeer indrukwekkend. Hong Kong staat ook bekend als winkelparadijs en om het lekkere eten.

De Victoria Peak is het hoogste punt van Hong Kong. Deze berg van 552 meter hoog is een van de belangrijkste toeristische attractie in Hong Kong. Het is bij mooi weer dé plek om te genieten van een mooi uitzicht over Hong Kong Island en Kowloon.

San Francisco - Verenigde Staten

sanfransisco

San Francisco is gelegen aan de westkust van de staat Californië in de Verenigde Staten en is prachtig gelegen aan een baai. Deze westers aandoende stad heeft een heerlijk centrum en vele beroemde bezienswaardigheden, zoals de oude gevangenis Alcatraz dat op een eiland voor de kust ligt, de Golden Gate brug, Fisherman’s Wharf en Union Square. 

Beijing - China

beijing

Beijing is fascinerend met de indrukwekkende ‘Verboden Stad’, ‘Plein van de Hemelse Vrede én imposante Chinese muur. Om alle historie heen wordt de stad moderner, maar de Peking eend blijft als in oude tijden.

Kuala Lumpur - Maleisië

kualalumpur

In het moderne Kuala Lumpur zijn de vele koloniale gebouwen een mooi contrast tot de Petronas Towers en enorme shoppingcentra. Ook de fascinerende Batu Caves en gezellige avondmarkten zijn een bezoek waard. Eet vooral een paar saté-stokjes in China Town! 

Terug naar boven