Zeker en comfortabel reizen met FOX

Zekerheid op reis

Gerust op reis met FOX

Gaat u met ons mee op reis dan kunt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Ook wanneer er voorafgaand of tijdens uw reis iets onverwachts gebeurt. We zijn aangesloten bij alle belangrijke organisaties in de reiswereld, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Ook staan we dagelijks in contact met onze partners ter plaatse waardoor wij snel van veranderende situaties op te hoogte zijn. 

Door samenwerkingsverbanden met diverse organisaties in Nederland kunt u tevens gebruik maken van diverse voordelen nog voordat u op reis gaat en bij terugkomst. 

ANWB

Sinds 2002 zijn wij onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB leden van ANWB Ledenvoordeel. Daarnaast maken wij ook gebruik van de ANWB alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties buiten kantoortijd. Een geruststellend idee wanneer u een verre reis gaat maken! 

Op de pagina FOX en de ANWB leest u meer over onze samenwerking. 

ANVR- Reizigersvoorwaarden

logo-anvrFOX, verre reizen van ANWB (KvK 34098021) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement – voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. 

Lees hier verder: 

Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u kennis genomen heeft van en akkoord gaat met de ANVR –Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Bij het zoeken van een reis kom je dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het jou als reiziger? Zes redenen waarom het verstandig is om bij het boeken van je vakantie- of zakenreis op het ANVR-logo te letten. 

Algemene Reisvoorwaarden FOX

De navolgende bepalingen zijn door FOX, verre reizen van ANWB zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaats gevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR-voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR-voorwaarden zelf en/of om de positie van de reiziger verder te versterken. 

Lees daarom de Algemene reisvoorwaarden FOX zorgvuldig door. Deze voorwaarden inclusief onze afwijkende annuleringsvoorwaarden zijn verder ter aanvulling op de ANVR Reizigersvoorwaarden.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

logo-sgrFOX, verre reizen van ANWB (KvK 34098021) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via https://www.sgr.nl/. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. 

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


Calamiteitenfonds

logo-calamiteitenFOX, verre reizen van ANWB (KvK 34098021) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

De garantieregeling van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:  

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van
  • een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. 
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. 
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. 

 

Inschrijving Kamer van Koophandel

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34098021.

Groepsrondreizen

Nieuwsgierig geworden naar onze groepsrondreizen?

Bekijk alle mogelijkheden

Privé rondreizen

Voor mensen die graag met z'n tweeën of met familie en vrienden op reis gaan.

Bekijk alle mogelijkheden

Single groepsreizen

Op een gezellige manier samen georganiseerd reizen.

Naar alle singlereizen

Familie rondreizen

Familie rondreizen, in groeps- of individueel verband, zijn speciaal afgestemd op het reizen met kinderen vanaf 8 jaar.

Bekijk alle mogelijkheden

Strandvakanties

Speciaal voor zonliefhebbers die even willen ontsnappen aan de drukte van de alledag en van zon, zee en strand willen genieten.

Naar alle strandvakanties