Groepsrondreizen in Zimbabwe

Hoogtepunten als Victoria Watervallen en prachtige natuurparken.
We overnachten in een comfortabel en centraal gelegen hotel.
Groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding. Tijdens de 23-daagse kampeersafari heb je een Engelssprekende chauffeur/gids, een kok én camp assistance.
Veel excursies en extra’s inclusief.

3

Groepsrondreizen in Zimbabwe

Groepsreis Zimbabwe – Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming met mooie natuur? Dan kunnen wij een groepsreis naar Zimbabwe zeker aanraden. Zimbabwe is misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt voor een reis, maar zeker het overwegen waard. Tijdens een groepsrondreis in Zimbabwe laten we zien waarom. En daarbij wordt alles geregeld, van de vluchten tot de comfortabele overnachtingen en vele excursies.

Zimbabwe groepsreis: machtige watervallen

De groepsreizen naar Zimbabwe kunnen niet zonder een bezoek aan de machtige Victoria watervallen. De watervallen zijn een waanzinnig natuurspektakel. Het water raast met veel geluid en stort zo’n 100 meter naar beneden. Tip: wij bieden tijdens de groepsreis de mogelijkheid om een rondvlucht per helikopter boven de watervallen te maken, dit is een echte aanrader! We overnachten in Victoria Falls, een dorpje vlakbij de watervallen.

Het echte Afrika gevoel

Ontdek het echte Afrika gevoel tijdens onze groepsrondreizen naar Zimbabwe. We laten de mooiste plekjes zien en sommige reizen bevatten een heuse kampeersafari. Hoe mooi is het om tussen de dieren in de natuur te overnachten? Dit alles onder leiding van een deskundige ranger die alles zal vertellen over het land, maar ook tips zal geven in de nationale parken.

Een gecombineerde groepsreis

Er zijn natuurlijk nog veel meer landen in Afrika die een bezoek waard zijn zoals Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Waarom zou je deze landen niet combineren tijdens een groepsreis? Wij maken het mogelijk! Zo kun je een groepsreis naar Zimbabwe maken en daarbij ook de hoogtepunten van de andere prachtige landen in Afrika zien. Een avontuurlijke groepsreis door meerdere landen, waarbij alles geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen.

Ga mee en ontdek Afrika!

Tijdens een groepsrondreis in Zimbabwe zullen we laten zien wat dit land zo bijzonder maakt. Het echte Afrika gevoel, met de mooiste natuur, maar ook een prachtige cultuur. Liever met jouw eigen reisgezelschap op vakantie? Kijk dan eens naar de individuele reizen naar Zimbabwe. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat je comfortabel zult reizen en alleen maar hoeft te genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft!