Privé rondreizen in Zimbabwe

Hoogtepunten als Victoria Watervallen en prachtige natuurparken.
U overnacht in een comfortabel en centraal gelegen hotel.
Engelssprekende chauffeur/gids, een kok en camp assistance.
Complete rondreis per overlandtruck in een internationaal gezelschap.

0

Privereizen in Zimbabwe

Individuele rondreis Zimbabwe – Ontdek de prachtige natuur

Wilt u met een eigen reisgezelschap het land Zimbabwe ontdekken? Wij maken het mogelijk met de individuele rondreis naar Zimbabwe. Een privé rondreis waarbij u op eigen gelegenheid de hoogtepunten van Zimbabwe gaat ontdekken, maar waarbij wij alles wel helemaal geregeld hebben. Van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. De complete route voor de rondreis in Zimbabwe hebben we uitgestippeld.

Privé rondreis Zimbabwe: de Victoria Watervallen

Tijdens onze individuele rondreizen in Zimbabwe bezoekt u onder andere de bijzondere Victoria Watervallen. Dit is toch wel een van de hoogtepunten van deze reis die u individueel zult bezoeken. Het zijn waanzinnige watervallen waarbij het water zo’n 100 meter naar beneden stort. Ervaar het zelf tijdens de individuele rondreis en u zult weten waar we het over hebben. Wij bieden de mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken boven de watervallen: hoe bijzonder is dat!

Ontdek Zimbabwe: nog meer mogelijkheden

Naast de privé rondreizen in Zimbabwe zijn er nog meer mogelijkheden om dit land te ontdekken. Zo bieden wij een groepsreis aan naar Zimbabwe, gecombineerd met meer landen zoals Namibië en Botswana. We laten de hoogtepunten van meerdere landen zien tijdens een bijzondere reis. De mogelijkheden zijn eindeloos en we bieden voor ieder wat wils in ons aanbod. Ontdek het zelf.

Terug naar boven