Zimbabwe

Hoogtepunten als Victoria Watervallen en prachtige natuurparken.
We overnachten in een comfortabel en centraal gelegen hotel.
Groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding. Tijdens de 23-daagse kampeersafari heb je een Engelssprekende chauffeur/gids, een kok én camp assistance.
Veel excursies en extra’s inclusief.

Rondreis Zimbabwe – Een rondreis in het prachtige Afrika

Je hebt vast wel eens van de bekende Victoria Watervallen in Zimbabwe gehoord. En hoe gaaf zou het zijn als je deze watervallen in het echt kunt aanschouwen? Het is mogelijk tijdens onze rondreizen in Zimbabwe. Alleen al vanwege dit hoogtepunt is een rondreis in Zimbabwe zeker de moeite waard. En deze reis kun je samen met ons maken. Wij bieden een complete rondreis in Zimbabwe, inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies.

Zimbabwe rondreizen: de rook die dondert

De rook die dondert, dat is hoe de mensen in Zimbabwe de Victoria Watervallen noemen. Tijdens een rondreis in Zimbabwe brengen we een bezoek aan deze watervallen en kun je kiezen voor een aantal excursies. Je kunt de watervallen van heel dichtbij bewonderen of zelfs kiezen voor een helikoptervlucht. In het natte seizoen kan per minuut meer dan 500 miljoen liter water over de rotswand vallen, dus je hebt de kans om een beetje nat te worden als je dichterbij komt! En het water maakt best wel een beetje geluid, dat maakt de hele ervaring extra bijzonder.

Vier landen in één reis

Wij bieden niet alleen een rondreis in Zimbabwe, maar de mogelijkheid om vier prachtige Afrikaanse landen tijdens een rondreis te bezoeken. Wij laten de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika zien tijdens een rondreis in Namibië, Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Bij deze reis zit onder andere een hele bijzondere kampeersafari in het Moremi Game Reserve in Botswana inbegrepen. Overnacht in een comfortabele tent, midden in de natuur. Er zal heerlijk worden gekookt door een kok die met ons meereist, dus ook het eten is geregeld tijdens de rondreis.

Een complete Zimbabwe rondreis

De rondreizen in Zimbabwe die wij bieden, zijn volledig georganiseerd. Dit betekent dat de vluchten, comfortabele overnachtingen en vele excursies inbegrepen zijn. Een complete rondreis in Zimbabwe en andere landen van Zuid-Afrika. Je hoeft alleen maar te genieten!

Kies voor onze bijzondere rondreis

Kies voor onze bijzondere rondreis in Zimbabwe en ervaar het echte Afrika. Wij zorgen voor een reis die in jouw geheugen gegrift zal staan, dat weten wij zeker! Genoeg redenen dus om te kiezen voor één van onze bijzondere reizen in Afrika.