Strandvakanties

FOX heeft de mooiste strandvakanties geselecteerd naar een groot aantal zonnige, verre bestemmingen. Speciaal voor zonliefhebbers die even willen ontsnappen aan de drukte van de alledag en van zon, zee en strand willen genieten.

  • Vliegen naar de bestemming met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
  • Ontvangst op de luchthaven inclusief welkomstpakket
  • Verblijf in comfortabele drie- en viersterren hotels met zwembad
  • Uitgebreide faciliteiten tijdens jouw verblijf
  • Transfer luchthaven-hotel en tussen de hotels (indien van toepassing) inbegrepen

10

Strandvakanties

Een zonvakantie, of strandvakantie, is voor menig reiziger de ultieme manier om even goed bij te komen van een drukke periode thuis. Geniet van een luxe zonvakantie in Bali, Cuba of bijvoorbeeld Thailand. Maar onze zonvakanties zijn veelal niet alleen naar een enkel hotel, FOX biedt verschillende soorten zonvakanties aan, combineer Barbados, St. Lucia & Grenada in een eilandhopping vakantie of bezoek voordat je naar Miami vliegt de stad die nooit slaapt: New York! Zo bezoek je behalve een prachtige strandvakantie in 2019 ook nog wat andere bestemmingen.

Winterzon

Wie op zoek is naar een zonvakantie tijdens de wintermaanden in Nederland zit bij FOX meer dan goed. Met meer dan 30 verschillende zonvakanties in de maanden november en december 2019 heb je een ruime keuze! Wat denk je bijvoorbeeld van een hotelcombinatie vakantie in boutique hotels in Bali? Waar je in kleinschalige hotels op de mooiste plekken van Bali verblijft? Zo zie je meerdere plaatsen in één strandvakantie! Of bezoek in het najaar het prachtige Cuba, waar de temperaturen net na het regenseizoen zeer aangenaam rond de 27 graden liggen. Het is droog en over het algemeen vrij rustig!

Zonvakantie 2019

Op zoek naar een zonvakantie in 2018? Dat kan, zowel last-minute, als voor het eind van het jaar. Wellicht ben je op zoek naar een zonvakantie net buiten het hoogseizoen, bijvoorbeeld in oktober. Dan zijn, over het algemeen, de prijzen een stuk lager dan in de populaire zomermaanden en bijkomend voordeel: het is ook vaak een stuk rustiger!

Zonvakanties kunnen echter natuurlijk altijd, FOX zorgt altijd voor de beste hotels, op de beste locaties. Zo heb je, ongeacht de reistijd, altijd de perfecte zonvakantie. Kies voor één van de vele opties, een privévilla of een hotel direct aan het strand, voor ieder wat wils bij de vele zonvakanties van FOX.

Op vakantie met FOX

Wil je naast jouw zonvakantie nog meer zien van een bestemming? Kijk dan eens naar één van onze andere reizen. Zo biedt FOX veel groepsreizen, individuele reizen of singlereizen aan naar tal van verschillende zon bestemmingen! Veel van deze reizen sluiten af met een verblijf aan het strand.