Ontvang tot € 100,- korting per persoon

Zuid-Afrika actieweek

Tot € 100,- korting p.p. op alle reizen naar Zuid-Afrika!

Ga met ons mee op reis en ontdek het veelzijdige Zuid-Afrika! Overnacht in een unieke lodge middenin de natuur vanwaar u met een beetje geluk ook wilde dieren spot, proef de smaakvolle wijnen in Stellenbosch of Franschoek en ontdek wereldstad Kaapstad.

De Zuid-Afrika actieweek loopt van 5 t/m 11 juli 2018:

  • € 100,- korting per persoon op alle groepsrondreizen naar Zuid-Afrika met vertrek tot en met 31 maart 2019 
  • € 75,- korting per persoon op alle single groepsrondreizen en privé rondreizen naar Zuid-Afrika met vertrek tot en met 31 maart 2019 
  • Bekijk de actievoorwaarden

Groepsrondreizen Single groepsreizen Privé rondreizen 

Maak kans op een VIP-arrangement The Lion King of dagje Burgers Zoo

tmpl-Artikelpagina-content-winactiev2
Boek tijdens de Zuid-Afrika actieweek een reis en maak kans op een mooie prijs zodat u alvast kunt genieten van een voorproefje op Zuid-Afrika. Wij verloten in samenwerking met het Land van ANWB de volgende prijzen: 

  • 5x 2 VIP-tickets musical The Lion King incl. pauze arrangement met een drankje uit Hollands assortiment en bittergarnituur. Let op: alleen geldig in juli en augustus. 
  • Een dagje naar Burgers Zoo met het gehele gezin waarbij u de verschillende dieren spot en een exclusief kijkje krijgt achter de schermen. Datum naar keuze, in overleg met Burgers Zoo.

Een prachtig voorproefje van Zuid-Afrika

Hoogtepunten van Zuid-Afrika

content_block_image_left_hoogtepunten_z_aHet asembenemende Zuid-Afrika heeft misschien wel honderdeden hoogtepunten, zowel in natuurlijk als in cultureel opzicht. Wij maakten een selectie van tien plekken die u niet mag missen tijdens een reis door dit afwisselende land. Reist u even mee?

Bekijk de TOP 10

Terug naar boven