Profiteer tot € 100,- korting per persoon

Zuid-Afrika actieweek

Tot € 100,- korting p.p. op een geselecteerd aanbod naar Zuid-Afrika!


artikelpagina-ZA-zebra's

Ga met ons mee op reis en ontdek het veelzijdige Zuid-Afrika! Overnacht in een unieke lodge middenin de natuur vanwaar u met een beetje geluk ook wilde dieren spot en geniet van prachtige uitzichten tijdens de Tuinroute.

De Zuid-Afrika actieweek loopt van 5 t/m 11 april 2018. U ontvangt tot € 100,- korting per persoon op een geselecteerd aanbod groepsrondreizen en single groepsreizen.

Naar de groepsrondreizen    Naar de single groepsreizen   

* Lees ook de actievoorwaarden

Een prachtig voorproefje van Zuid-Afrika

De hoogste bergketen van Zuid-Afrika

drakenbergen_itemDrakensbergen wordt ook wel het 'dak' van Zuid-Afrika genoemd en is tot wel 3.482 meter hoog! De erosie op de verschillende soorten steen geeft een prachtig effect. Daarnaast is het ook bekend om de San-rotsschilderingen.
 
Maak een mooie wandeltocht of kies voor een spectaculaire tocht per 4WD via de Sani Pass naar Lesotho.

Ontdek Drakensbergen

'De Wit, Rosé & Roodtrip' elke zondag om 17.00 op 24Kitchen

content_block_image_left_24kitchenSchrijver Ronald Giphart en wijnjournalist Harold Hamersma zijn op culinair avontuur in Zuid-Afrika. Aflevering vier staat geheel in het teken van 'blending'. Er is sprake van blending op het gebied van cultuur, mensen maar ook wijnen. Pas toen de culturen met elkaar gingen mengen werd de wijn in Zuid-Afrika pas echt een wijn met smaak! Hamersma en Giphart zoeken uit hoe dat kwam.  

Lees meer over 'De Wit, Rosé & Roodtrip'

Terug naar boven