Familie rondreizen in Zuid-Afrika

Ga met ons op zoek naar de Big Five tijdens een gamedrive en geniet van een traditionele braai en heerlijke lokale wijnen!
Je overnacht in goede middenklasse hotels en lodges inclusief ontbijt.
Familie rondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Diverse excursies zijn bij ons al inclusief.

4

Familie rondreizen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika met kinderen – Ontdek Afrika met het hele gezin

Ieder kind zal een reis naar Zuid-Afrika zo bijzonder vinden. Van de prachtige natuur en de machtige dieren tot de bijzondere cultuur. En daarom hebben wij speciale familiereizen naar Zuid-Afrika in ons aanbod. Met extra leuke excursies voor kinderen, maar ook accommodaties die ideaal zijn om met het hele gezin te verblijven. Tijdens de gezinsvakantie naar Zuid-Afrika zal de hele familie optimaal genieten!

Gezinsvakantie Zuid-Afrika: op avontuur

Samen met de kinderen ga je op avontuur in zinderend Zuid-Afrika. Trek de wildernis in en spot de meest bijzondere dieren in het wild tijdens de vele safari’s. Deze safari’s zijn natuurlijk inbegrepen bij de familiereizen naar Zuid-Afrika. Zouden jullie de Big Five kunnen afstrepen? Maar we genieten ook van prachtige stranden en de bruisende stad Kaapstad. Ieder kind zal de gevarieerde gezinsvakantie in Zuid-Afrika onthouden als een van de meest bijzondere reizen die ze ooit gedaan hebben.

Ga op safari!

Samen op ontdekkingstocht in de natuur, niet wetende wat jullie die dag allemaal gaan zien. Jullie maken het mee tijdens onze familiereizen naar Zuid-Afrika. Bekijk ook de mogelijkheden voor een groepsreis naar Zuid-Afrika of een individuele rondreis in Zuid-Afrika. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat alles goed geregeld is. Je hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft.