16-daagse prive familiereis Glamping in Zuid-Afrika

Je krijgt van ons:
  • Overnachten in sfeervolle safaritenten
  • Reis volledig door malariavrije gebieden
  • Vier gamedrives in privéwildreservaat inbegrepen

De charme van kamperen, met het comfort van een hotelkamer!

Deze avontuurlijke familie privéreis met huurauto door Zuid-Afrika trap je af in Kaapstad, een van de mooiste steden ter wereld. Maak kennis met de historie van Robbeneiland, ontdek de bruisende wijk Bo-Kaap of bewonder het uitzicht vanaf de platte top van de Tafelberg. Jullie volgen de schitterende walviskust naar Hermanus, waar tussen juni en november walvissen vanaf het land te bewonderen zijn. De kronkelende Route 62 is één van de mooiste autoroutes van Zuid-Afrika en voert jullie naar struisvogelhoofdstad Oudtshoorn. 

De mooie autoroute langs de kust, liefkozend de Tuinroute genoemd, brengt jullie naar het hoogtepunt van de reis: een tweetal malariavrije wildreservaten: Addo en Sibuya. Waar je in Addo zelfstandig op zoek kunt gaan naar het wild, ga je in Sibuya onder begeleiding van een deskundige gids de wildernis in. Tijdens het spotten van het wild beleef je tal van onvergetelijke familiemomenten. Natuurlijk wil je de Big Five afstrepen van je lijstje en als het even meezit van zo dichtbij mogelijk observeren. Zuid-Afrika is een wereld in één land en tijdens de volgende stop sta je oog in oog met de prachtig uitgedoste Ndebele-stamleden in het dorp Lesedi. 

Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor een comfortabele huurauto en excursies onder leiding van ervaren gidsen. Bijzonder bij deze reis is dat je overnacht in sfeervolle safaritenten. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden de charme van kamperen, met het comfort van een hotelkamer. 

Huurauto en activiteiten inclusief
Bij deze privéreis is een comfortabele, ruime huurauto inbegrepen met voldoende ruimte voor maximaal vijf inzittenden en hun bagage. Tijdens het verblijf in de privéwildreservaten Mkizi en Madikwe zijn de activiteiten en maaltijden inbegrepen. 

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Zuid-Afrika en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Onze reisleider Vincent bijvoorbeeld, vertelt met veel liefde over alle aspecten van zijn land en heeft ook veel persoonlijke aandacht voor alle reizigers. Wist je dat je nu al jouw vragen kunt stellen aan onze bestemmingsspecialist op het forum?

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Minimum leeftijd: Adviesleeftijd: 6 jaar