23-daagse privé familiereis Strand & Safari in Zuid-Afrika

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Excursie naar dierenopvangcentrum Tenikwa
  • Gamedrives in een open 4x4 voertuig met gids in Nambiti
  • Gepersonaliseerde Nederlandstalige route- en reisinformatie
  • Ruime, comfortabele huurauto inbegrepen

Veelzijdig Afrika-avontuur op rustig reistempo!

Deze avontuurlijke familie privéreis met huurauto door Zuid-Afrika begint in de schilderachtige Drakensbergen. Te voet, te paard of te fiets kun je de hoogste bergen van Zuid-Afrika trotseren. Je vervolgt de reis naar privéwildreservaat Nambiti, waar een echte 'Out of Africa'-ervaring op jullie wacht. Langs de Dolphin Coast kun je even tot rust komen en de eerste ervaringen de revue laten passeren. Een tijdsbesparende binnenlandse vlucht brengt je vervolgens naar de West-Kaap waar verscheidene hoogtepunten op het programma staan, waar onder Stellenbosch, de Tuinroute, Oudtshoorn en De Hoop Nature Reserve. De reis eindigt in wereldstad Kaapstad. Hier heb je genoeg tijd om alle highlights te ontdekken.

De dagen zitten rustig in elkaar, de rijafstanden zijn beperkt en de meeste activiteiten duren een halve dag. Je hebt dus 's middags voldoende tijd om lekker te ontspannen aan het zwembad.

Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor een comfortabele huurauto en excursies onder leiding van ervaren gidsen. We overnachten in drie- tot viersterren familiehotels met zwembad zodat er 's middags lekker gezwommen kan worden.

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Zuid-Afrika en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Onze reisleider Vincent bijvoorbeeld, vertelt met veel liefde over alle aspecten van zijn land en heeft ook veel persoonlijke aandacht voor alle reizigers. Wist je dat je nu al jouw vragen kunt stellen aan onze bestemmingsspecialist op het forum?
 

Huurauto en activiteiten inclusief

Bij deze privéreis is een comfortabele, ruime huurauto inbegrepen met voldoende ruimte voor maximaal vijf inzittenden en hun bagage. Tijdens het verblijf in privéwildreservaat Nambiti zijn de activiteiten en maaltijden inbegrepen. Ook is een bezoek aan het Tenikwa Wildlife Awareness Centre en een ticket voor de hop-on hop-off bus in Kaapstad inbegrepen.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Minimum leeftijd: Vanaf 8 jaar