15-d familie groepsreis Wildrijk Zuid-Afrika & Paradijselijk Mauritius

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 19-08-2019

Mooie familiereis, goede balans van cultuur, avontuur, natuur en gezelligheid.

Overnachting in zwasiland (ipv Happy Valley) Beter (onderhouden) fietsen in swasiland Kruger park was top, echter een dag op hele reis te kort, ochtend wandeling en avond-drive waren beide niet bijzonder, geen/weinig extra gezien, nadruk ligt echt op rit overdag (vanaf vroeg in ochtend) door Kruger, wellicht wat dieper park in.

Maurice
5,3
Toegevoegd op: 02-09-2019

van de 10 dagen in Zuid-Afrika waren er 2 dagen mooi, de rest viel tegen

Game-drive ZEKER doen, was het meer dan waard! Cultuur van Zuid-Afrika krijg je jammer genoeg weinig tot niks mee.

6,7
Toegevoegd op: 27-08-2019

Heerlijke combinatie reis met veel natuur en ontspanning

De combinatie met nog een paar dagen op Mauritius is heerlijk. Het opvangpark voor chyta is indrukwekkend en ook het de canyon en Blyde river. Prachtige vergezichten

8,0
Toegevoegd op: 21-08-2019

Een reis om nooit te vergeten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 20-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 19-08-2019

super mooie reis. na en druk en mooi programma in zuid afrika lekker bijkomen in mauritius

maar de reis iets langer zodat de reisdagen wat korter zijn. of schrap 1 van de "saaie "plekjes zodat je langer op de andere mooie bestemmingen kunt blijven. bijvoorbeeld in het kruger park zelf. wat voor de meeste mensen toch wel het hoogte punt van de reis is

Koning. volendam
7,3
Toegevoegd op: 17-08-2019

Indrukwekkende reis, vol met prachtige natuur en fauna en mooie inwoners

Er is geen omschrijving ingevuld.

Sam
8,0
Toegevoegd op: 16-08-2019

Een mooie kennismaking met Zuid-Afrika, Swaziland en relaxte afsluiting op Mauritius

Wij hebben een hele mooie reis gehad! Zuid-Afrika is een erg indrukwekkend land. Het bezoek aan het Krugerpark is echt een hoogtepunt en de hele dag game drive is een must! Het zien van de vele dieren is onwijs gaaf! De afstanden tussen de verschillende plaatsen zijn erg lang, dit betekent vroeg opstaan en een aantal lange reisdagen, die je daardoor volledig kwijt bent aan het reizen. Het bezoek aan het Mlilwane en Mantenga in Swaziland was leuk, maar voor één dag Swaziland ben je wel 2 hele dagen reistijd kwijt. Reisleider Hendrien en chauffeur Wijnand hebben het goed gedaan. De afsluiting op Mauritius was heerlijk na een reis met een vol programma. Helaas hebben wij het niet getroffen met het weer (regelmatig regen), maar het resort is fantastisch en het is fijn om de reis relaxed af te sluiten. Overal waren de mensen en het personeel onwijs aardig!

M & J
8,3
Toegevoegd op: 07-08-2019

Een fantastische ervaring van in feite twee vakanties in één!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 06-08-2019

Geweldige fantastische reis

Het krugerpark prachtig doe dus ook de extra excursie. Zoveel extra's gezien. Het reservaat in Milwane is zeker een aanrader. En de boottocht op de Blyde River.