Groepsrondreis Sien Jou Later in Suid-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

77 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 22-05-2018

Zeer boeiende en prachtige reis met veel indrukwekkende ervaringen.wel een druk maar oh zo mooi

Met extra lof voor onze Zuid-Afrikaanse reisleidster.. Marianne.. zij zorgde voor ons als een moeder.. perfect en passioneel

Dhr. M
7,6
Toegevoegd op: 12-04-2018

Reisleider 1 uitstekend. Reisleider 2 slecht te verstaan. Ging bij de groepzitter, Niet nodig

Reisleider 1. Uitstekend. Reisleider 2 deed zijn best. Slecht te verstaan. Gingbij de groepzitter. Doormijniet gewenst

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 08-04-2018

Anders als verwacht maar wel een mooie beleving

Dhr. de K - Maasland
8,6
Toegevoegd op: 05-04-2018

Gevarieerde reis in een goed tempo met veel hoogtepunten

Mw. van O - Voorburg
9,5
Toegevoegd op: 04-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. K - Dieren
8,6
Toegevoegd op: 24-03-2018

gevarieerde, mooie reis met informatie over natuur en historie

Een gezellige groep, veel samen gelachen. Veel en lange dagen in bus, te weinig lichaamsbeweging. Mooie hotels in leuke plaatsen, helaas vaak maar voor 1 nacht.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 23-03-2018

Een informatieve leuke reis met mooie excursies!

Jeepsafari krugerpark zeker doen in open jeep. Samen met Tafelberg en de panoramaroute zeker hoogtepunten van inbegrepen excursies. Montagu een leuke plaats om wat rond te wandelen evenals Stellenbosch Kaapstad op eigen houtje verkennen goed te doen en heel leuk.. mooie stranden leuke woonwijken en heerlijke restaurantjes.taxi erg handig en goedkoop. Naar de puinquins voelde voor ons niet als echt .. was een soort dienrentuintje.. stukje verderop kan je het strand op en lopen ze gewoon langs je en zwemmen ze naast je.. dat was pas echt beleven. Hannah lodge ligt prachtig en het eten is daar het beste van alle hotels.. geniet ervan!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-03-2018

Een geweldige ervaring

Dhr. M - Apeldoorn
10,0
Toegevoegd op: 23-03-2018

Fantische reis.

Hoogtepunten week 1::idilysche verblijven Hotel Zulu Kuala Country manor , Hanah's Lodge (Bundy Lodge :eten was het minst van alle hotels .Niet proper en onvriendelijk personeel) Prachtig :Game drives Krugerpark en Hanah's Lodge. Panorama route white river. Carla gaf uitgebreide informatie. Week 2 Idyllische verblijf in Montuga Lodge. Zeer goede service Wellderness hotel na probleem met natte kleding.Zeer goede ondersteuning bij dit probleem van Willem onze gids en attentie gekregen van Fox voor de opgelopen hinder. Hoogte punten deze week:tsitiskamma nationaal park, Wijnboerderij(leuk en mooi) ,Houtsbaai (zeeleeuwen), Kaap de goede hoop Simon's town Boulders beach en natuurlijk de Tafelberg. Als rots in de branding was er Willem: onze slogan in de groep was : waar een Willem is, is een weg!

Dhr. E - Geel
8,6
Toegevoegd op: 21-03-2018

Een geweldige ervaring en mooie reis. Pech gehad met de heenreis waardoor programma 1e dag te vol

Hoogtepunten zijn het Krugerpark, de tafelberg, Robbeneiland en het bezoek aan de Pinguins De heenreis hadden we vertragen waardoor de eerste dag zwaar was te vol en onvoldoende vrije tijd op eerste prachtige locatie. Sommige excursies moesten we te vroeg doorgeven of we wilde deelnemen. Bijvoorbeeld of je een 2e dag naar het Krugerpark wilt pas doorgeven als de eerste dag achter de rug is. De bar in de locatie Bundu Lodge White River was erg vroeg gesloten en de bediening was niet goed. Overwegend was het een hele mooie goed verzorgde reis

Anoniem
Terug naar boven